välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av röda svamp svamp

Postad av : Stefan Svensson

Du behöver:
linjal
. Kompass.

Röd svamp har varit populärt i samtida kultur på grund av missuppfattning när det gäller deras ätbarheten. De flesta röda svampar är fullständigt ofarliga, och vissa är till nytta för konsumenterna. Hela världen har många av dessa svampar använts medicinskt i många år. Innan du dricker rött, eller någon annan svamp är det viktigt att veta exakt vad du äter och huruvida det är skadligt för din hälsa. Alltid rådfråga en expert.

Amanita muscaria

Amanita muscaria, mer känd som flugsvamp, är till stor del ansvarig för missuppfattningen att alla röda svamp är skadliga för människor. Den Amanita släktet innehåller svampar som är både giftiga och tolerabla till den mänskliga kroppen. Kända i populärkulturen som död cap, är det rött och orange färgade med fläckar av vit, och dess avbild har använts i många populära videospel och tecknade filmer. Olika arter av Amanitas tros vara ansvarig för nästan hälften av alla dödsfall bland människor som har inträffat till följd av svamp konsumtion. Svampen har använts som berusningsmedel i engagemang ceremonier, medicinskt och som en ört i nästan varje hörn av världen. På förfallodagen, svampen tenderar att vara relativt stor, mäter upp till 12 inches bred, och de finns i en mängd rött, orange och vita färger.

Bulk Red Belted ticka

Den största delen röda bältade ticka är en orange-röd och ibland kopparfärgade svamp. Det är vanligtvis hittas på döda barrträd. Locket på svamp är tjock och trekantiga med band i rött, orange och brun med en vit kant. Svampen är ätlig och har använts som en homeopatisk behandling för en rad olika krämpor. Den största delen röda bältade ticka har sagts ha egenskaper som bidrar till att bekämpa cancer, lindra diarré och feber och hjälp med lever, urinvägar och för att minska inflammation i magen. Förespråkare av svampen som en cancer agent föreslår kokas i en gryta med betor tång,, kål, lök, extra virgin olivolja, vitlök, brunt ris och morötter. Soppan bör konsumeras en vecka före operation eller som förebyggande vård.

rött vax Cap Mushroom

rött vax mössa svamp (Hygrocybe coccinea) är levande i färg med breda, runda, symmetriska mössor mätning från 2,5 till 5 cm i diameter. De är oftast spridda eller i små grupper i barrskogar. Den svamp frukter under de kallare månaderna, från midvintern till tidig vår. Rött vax kepsar sägs vara ätlig, även recept på hur man förbereder dem är svåra att komma med. Svampen är känd för sin livliga, rosenrött färg och ränder orange på undersidan av locket.

    Previous:nothing
    Next:vad är syftet med en vindmätare?
    
    Copyright © 2011 give2all.org