välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vikten av polystyren

Postad av : Camilla Näslund

Styrofoam, mer korrekt kallas polystyrenskum, är ett plastmaterial tillverkat av petroleum. Styrofoam, som har ett stort antal användningsområden, är en av de mest använda typer av plast

Mat och dryck containrar

Styrofoam har ett antal egenskaper som gör den idealisk för användning som livsmedel och dryckesförpackningar. Förutom att vara billig och lätt, det är en god isolator, och som ett resultat är mycket effektiv på att hålla varm mat varm.

Packaging

Styrofoam är också en viktig förpackningsmaterial. Eftersom det är lätt, lägger liten vikt för det allmänna paket, men det är också både stadig och mjuk nog att ge god dämpning.

Building Insulation

Styrofoam spelar en viktig roll som isolering av byggnader. Flexibel Styrofoam isolering kan lindas runt varmvattenledningar att hålla dem varma eller skivor av frigolit kan placeras inne i väggar för att förhindra förlust av värme på vintern.

Industriell användning

På grund av att den lätt kan formas, frigolit har en mängd olika industriella användningsområden som dämpning eller isolering.

Hantverk

Styrofoam är ett populärt material för användning i hantverk. Eftersom det är lätt och hållbar men lätt formad, är det ofta används i modellerna, såsom arkitektur mock ups.

    
    Copyright © 2011 give2all.org