välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur att mata vilda fåglar i nordost

Postad av : Jeanette Morales

Enligt Lab of Ornithology vid Cornell University, över 65 miljoner personer ger vilda fåglar med mat varje år. Ge fåglarna en säker och pålitlig året runt för att samla in mat till nytta för alla. Mata fåglarna hjälper komplettera sin kost och utgör en näringskälla under svåra vintermånaderna. Deras närvaro kan du även njuta av naturen på nära håll och observera många skönheter i dessa intressanta djur
1.
Forskning olika typer av fåglar i ditt område. Använd en regional fågel guide för att identifiera gemensamma vilda fåglar. Observera fåglarna i din trädgård och grannskap. Prata med en fågel expert på din lokala fågelskådning butik, som kommer att ha mycket information om fåglar som är specifika för ditt område. Några vanliga fåglar i nordöstra inkluderar den amerikanska steglits, Blue Jay, gråsparv, lila bofink och rödhake.
2.
Köp en fågelbordet från din lokala maskin-eller fågelskådning butik. Det finns tre huvudtyper av matare att välja mellan, varje locka olika typer av fåglar. Fack matare placeras nära markytan och välkommen födosöker på marken fåglar inklusive sparvar och sorg duvor. Hopper matare är större, med utrymme för lagring av utsäde, och måste hängas från ett träd eller en stolpe. Dessa matare attrahera större vilda fåglar som kardinaler och Jays. Tube matare måste också bli avstängd från ett träd eller en stolpe och enligt Audubon Society, locka de största utbud av fåglar.
3.
Välj en fågel frö att dra specifika fågelarter du är intresserad av svart olja eller randiga solrosfrön attrahera de mest varierande typer av fåglar. Vit hirs och spruckna majs är andra favoriter bland små-näbb födosöker på marken fåglar. Istället för att köpa färdigblandad fågelfrö i butiken, skapa din egen blandning. The Lab of Ornithology vid Cornell University föreslår röra ihop en 25-pound påse med svart olja solrosfrön, en 10-pound påse med vitt proso hirs och en 10-pound bag av spruckna majs. Lägg frukt bitar och jordnötter välkomna bär-ätande fåglar inklusive mockingbirds, Robins Bluebirds. Ett annat livsmedel alternativ är att hänga en bearbetad njurtalg kaka, som är en blandning av bär och frön höll tillsammans med nötkött njurfett i en nätpåse eller tråd svart bur. Dessa kan köpas i en butik eller göras hemma.
4.
Hitta en plats i din trädgård att hänga mataren. Välj ett lugnt område som är fritt från buller och skyddad från vind, regn och snö. Tänk dig en plats nära ett naturligt område, till exempel ett träd eller en stor anläggning för att ge fåglarna med vindskydd. När hängande mataren, tänk på hur många fåglar kan besöka. För att undvika konkurrens om mat, hänga flera matare runt din bakgård. Placera matare på olika nivåer för att locka en mängd olika fåglar. Var noga med att hålla fåglarna säker. . Välj en plats som är minst tre meter från fönster för att förhindra kollisioner fönster
5
Efter cirka två veckor, beroende på feeder användning, ta bort matare och rengör det. Det är viktigt att noggrant tvätta mataren för att förhindra spridning av sjukdomen bland fåglar. För att rengöra, tömma eventuella kvarvarande frö från mataren. Tvätta mataren i ett blekmedel-vattenblandning av nio delar vatten och en del blekmedel. Skölj feeder ordentligt och fyll på med frön.
6.
Njut av fåglar. När fåglarna börjar besöka mataren, spendera tid att observera dem. Använd en fågel av identifiera olika fåglar.

Tips och varningar


  • Om du inte har någon fågel besökare efter ett par dagar, strö solrosfrön direkt på marken. Fröna kommer att uppmärksamma din feeder.
  • Store extra frö i en vattentät behållare, t. ex. en metall eller plast soptunnan. Var noga med att säkra locket ordentligt för att hålla ute oönskat gnagare och andra skadedjur. Välj en sval och torr plats för att hålla mögel och andra bakterier från att växa.
  • För att locka fler fåglar, överväga att lägga ett fågelbad eller andra vatten funktionen. Placera ett grunt pan eller maträtt på en monter och fyll med vatten. Under vintern, köpa ett fågelbad värmare för att hålla vattnet att frysa.
  • Fönster kollisioner döda ett oräkneligt antal fåglar varje år. Andra sätt att hindra dem lägger fågel dekaler, fönsterfilm och reflexband till dina fönster, speciellt de i närheten av matare.
    Previous:nothing
    Next:hur man svepa en magnet
    
    Copyright © 2011 give2all.org