välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur att underhålla ditt barn samtidigt på en promenad

Postad av : Magnus Ekblad

Jag har fyra barn. Varav en är i förskolan. De flesta dagar jag passa på att gå honom till hans skola som inte ligger långt från vårt hem. Naturligtvis när jag går min förskolebarn i skolan, har mitt barn att gå för promenad (eller ska jag säga rida). Han sitter fint och söt i vagnen, men jag vet att han tycker också skratta. Här är några sätt som du kan underhålla och njuta av ditt barn när du är på en promenad

Du behöver:.
Småbarn
. barnvagnen.
tid att gå.
önskan att underhålla.
önskan att njuta.


1.
underhållande och NJUT ditt barn samtidigt på en promenad ihåg att de är varelser OCKSÅ. Prata med dem:

Det är lätt att fastna i dina egna tankar och bli tyst. Du, naturligtvis, inte kommer att få massor av feedback, men du kan börja med småpratet. "Wow, du ser att molnet?", Och peka på himlen. Lean något över vagnen och säger, "Peek-a-boo!" Som arbetar för att få ett leende mest varje gång.
2.
Underhållande och NJUT ditt barn under ett går förbi ATT TA DEN vagnen en krånglig Ride:

En av de roligaste ögonblicken är när du och ditt vuxna själv börja ta den vagnen och börja undanmanöver det lite fram och tillbaka istället för att ta vanlig promenad. Ändra din hastighet och se vad som händer
3
underhållande och NJUT ditt barn samtidigt på en PROMENAD genom att vrida på GÅ till en rolig, Roller Coaster TYP Ride:. .

Naturligtvis är detta inte en riktig åktur, men du kan göra det så. Om du har några lite branta backar, skjuta barn upp till toppen av den (eller en god avlägsen där du kan nå dem snabbare), steg tillbaka några platser och sedan låta vagnen rulla ner mot dig. Alltid förbli nära nog att du kan fånga dem och sakta ner dem om de går för fort men tillräckligt långt bort att du får ett fniss eller en fullt utvecklad skratt.
4
underhållande och NJUT ditt barn samtidigt på en PROMENAD Genom att delta i en ljus JOG längs vägen:.

Det är roligt för dem när hastigheten på vagnen plockar upp och sedan stannar. Då plockar upp och igen och stannar sedan. Prova att ta en lätt joggingtur att öka takten i vagnen och sedan sluta helt plötsligt. Inte för grov stopp att de kommer att skrämma, men bara tillräckligt snabb för att få ett leende. När allt, det är vad vi siktar på!

Tips och varningar


  • Du kan även spela Peek-a-boo genom att luta vagnen bakåt så att de tittar på dig och sedan säga det.
  • Se till att du är trygg i din avstånd och också din hastighet ups och stannar.
  • Försök att inte göra för mycket på en full mage!
    Previous:nothing
    Next:hur man identifiera mönster, träd, blad
    
    Copyright © 2011 give2all.org