välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar en hastighetsförändring

Postad av : Camilla Näslund

Velocity mäter hur mycket ett objekts hastighet förändras över en viss tid. Denna metod för att hitta förändringen i omloppshastigheten gäller också att hitta på andra faktorer, såsom förändringar i tid eller förändring av avstånd. Använd förändringen i omloppshastigheten för att hitta objektets acceleration som delar tiden genom att förändringen i omloppshastigheten

Du behöver:.
Förzinkad spik
Träd eller staket post.
Hammer.


1.
Subtrahera början hastigheten från slutet hastighet för att hitta förändringen i omloppshastigheten.
2.
Hitta förändringen i omloppshastigheten med accelerationen genom att multiplicera den acceleration av den tidsperiod för att bestämma förändringen i omloppshastigheten.
3.

Träna hitta förändringen i omloppshastigheten. Till exempel accelererar en bil rör sig i 5 m /s vid start och 10 m /s efter 10 sekunder. Subtrahera den ursprungliga hastighet (5 m /s) från den slutliga hastigheten (15 m /s) för att hitta 10 m /s för förändringen i omloppshastigheten.
4.
Försök ett problem att hitta förändringen i omloppshastigheten med acceleration och tid. Till exempel att en bil som tar 10 sekunder accelerera till 1 m/s2 skulle ha en förändring i hastighet av 1 m/s2 x 10 s=10 m /s för förändringen i omloppshastigheten.

    Previous:nothing
    Next:hur man identifierar Basswood blad
    
    Copyright © 2011 give2all.org