välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar genomsnitt amp användande

Postad av : Annika Hultén

Du kan beräkna den genomsnittliga strömstyrka som används av en viss utrustning eller elektrisk apparat om du vet märkeffekt på den posten och spänningen i kretsen. Formeln för strömstyrka är den effekt dividerat med spänning. Spänningen i de flesta hem i USA är 120 volt. Förstärkaren användning är bra att veta så att du inte överbelastar en krets
1
Bestäm wattal. . eller de punkter som du beräknar ampere. Om du vill kontrollera din förstärkare användande av en viss krets, se till att du lista de wattal för alla objekt som använder den kretsen.
2.
För varje post, dela wattal av spänningen för ditt hushåll. Till exempel, om en hög intensitet lampa går på 500 watt, och spänningen i ditt hushåll är standard 120 volt, är förstärkaren användande av objektet 4,17 ampere. Denna lampa ensamt skulle ta nästan 30 procent av den totala kraften i en 15 amp krets.
3.
Lägg till förstärkaren användande av de poster för att få den totala amp användande av objekt på din krets . Kontrollera säkringen för maximal strömstyrka kretsen så att du inte överbelasta det och kasta brytaren eller blåsa i säkringen. Det är tillåtet att använda den maximala strömstyrka på brytaren eller säkringen, men för att vara på den säkra sidan, är det bäst att undvika att göra det.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar bildförhållanden
    
    Copyright © 2011 give2all.org