välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar Basswood blad

Postad av : Valon Istrefi

Den Basswood träd, omväxlande kallas amerikansk lind växer naturligt i nordöstra fjärdedel av USA och i extrema södra Kanada. Ibland kallas ett bi träd på grund av den honung som bina producerar från blommor har Basswood distinkta blad. Dessa löv växer tjock på trädet och effektivt blockera ljuset från att nå marken under trädet. Denna funktion gör Basswood en populär typ av skugga träd för gräsmattor. Den diverse aspekter av detta blad gör det möjligt att identifiera bladen som hör till denna art.

Du behöver:
Galvaniserad spik
. Träd eller staket post.
Hammer.


1.
Leta efter blad som är nästan lika bred som de är långa. "National Audubon Society Field Guide till träd", sägs att formen på Basswood lämnas huvudsakligen är ovala, vilket innebär att bladen är runda eller ha en liten hjärt-formen. Basen i bladet där man fäster skaftet är platt och den andra änden har ett kort spets.
2.
Mät längden på Basswood blad. Den typiska Basswood blad kommer att vara i området från 5 till 6 inches. Bredden kommer att bestå av mellan 4 5 inches. . Amerikanska Basswood har den största bladen av de arter linden som växer i USA
3
Observera kanter Basswood blad, söker inskärningar längs marginaler. Basswood bladen inte har släta kanter som löven på träd som ekar eller magnolior. Dessa kanter blir grov som du kör fingret längs dem på grund av förekomsten av fina "tänder".
4.
Studera färgen på Basswood bladen. Det översta ska vara ett glänsande nyans mörkare grön. Den under delen av löv bör vara en mycket mer blek nyans av grönt. Du kommer att upptäcka att Basswood lämnar byta till en annan nyans av grönt i höst, men att under några år bladen kan vända guld eller gult.
5.
Inspektera Basswood bladen på grenarna , letar efter en alternativ tillväxtmönster. Alla medlemmar i Basswood familjen har blad som växer i alternativa läget, med en enda blad på ena sidan av kvisten och en annan enda blad vid nästa plats på andra sidan av kvist. Detta mönster skiljer sig från ett motsatt mönster av tillväxt, där två blad utvecklas på varje nod, en mitt emot den andra på kvisten.
6.
Kontrollera vener som finns på en Basswood blad . Du bör hitta tre ådror breder ut från den punkt precis där bladet fäster på skaftet. Venerna är uppenbara och djupa, en hel serie av vener utstrålar en uppåtriktad vinkel öster och väster från en ven som löper i nord och syd genom centrum av Basswood blad
.

    Previous:nothing
    Next:vad som utgör en fossil?
    
    Copyright © 2011 give2all.org