välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

pascalite lera använder

Postad av : Jeanette Morales

Pascalite är varumärket för en typ av kalcium bentonitlera används som kosttillskott och i hälso-och skönhetsprodukter. Kalciumbentonit är även användbart i böter processen av juicer och viner, vid tillverkning av fyrverkerier, och som flytgödsel att smörja tråkiga borra huvuden.

Pascalite är varumärket namn för Pascalite Inc. Detta företag gruvor och säljer lera kalciumbentonit som kosttillskott och hälsa och skönhet. Dag spa och resorts använda lera kalciumbentonit i ansiktsbehandlingar lerinpackning och lerinpackningar.

Dietary Clay

Kalcium bentonitlera är jorden bildas genom vittring av vulkanisk aska och stenar. Det har självhäftande egenskaper på molekylär nivå som joner av fett och toxiner dras till ytan av lera molekyler, vilket leder till påståenden som leran avlägsnar toxiner från kroppen. Den positiva joner av toxiner dras till den negativt laddade molekyler lera. Gifter Sedan hålls i suspension tills kroppen fördriver lera lastat med gifter, enligt AllAboutClay. com. har

kaolin

kalciumbentonit framgångsrikt använts i kliniska situationer för att behandla kolera och en form av nekrotiska, köttätande, kallas sjukdomen Buruli ulcer. Ett utbrott av Buruli ulcer framgångsrikt behandlats med kataplasmer av grönt bentonitlera som dödade Mycobacterium, enligt undersökningar som genomförts av Arizona State University's Haydel Laboratories 2002.

Forskare vid Haydel Lab studerar leran till reda på vad bakteriedödande mekanism i leran är och hur det fungerar. Enligt Dr Shelley Haydel en pasta av leran dödade bakterierna i 12 timmar. Denna forskning kan visa sig fördelaktigt vid behandling antibiotikaresistenta bakterier.

Clarifying Vätskor

Under processen att göra vin, öl och cider kolloidala partiklar och instabil proteiner gör dryck klart och kan påverka smak. Kalcium bentonitlera, i noga uppmätta mängder, läggs nära slutet av den dryck processen att förtydliga produkten.

Positively laddade molekyler av kolloidalt proteiner och andra föroreningar dras till negativa joner i lera som sedan håller dem i suspension. Leran tillsammans med adsorberade föroreningar kan sedan filtreras bort av drycken lämnar en tydlig, smakar bättre produkt, enligt Virginia Extension Service.

Raketdysor och borra Borrning

Fyrverkerier raket beslutsfattarna använda bentonitlera att göra munstycken för sina raketer. Raketen har explosivt material inne i ett papprör ansluten med en gedigen munstycke för att styra flödet av avgaser. Leran kontakten har ett hål i mitten som fungerar precis som det tryck munstycket på din trädgårdsslang. Gasen fördriver snabbare från raketen som gör det klättra längre och snabbare. Kalciumbentonit används som smörjmedel för borrhuvuden på byggarbetsplatser. Slammet av lera och vatten håller borrhuvudet mot överhettning.

    Previous:nothing
    Next:viktiga källor till solenergi
    
    Copyright © 2011 give2all.org