välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Syftet med solid state reläer

Postad av : Stefan Svensson

Halvledarreläer ersätta elektromagnetiska reläer i nästan alla sina applikationer för att fungera eller kontrollera större eller flera elektriska verksamheterna med en enda kontroll. De används för att förbättra elektroniska kretsar på många sätt

spara utrymme

Halvledarreläer (SSR: s) är mindre och kan ytmontera att de elektroniska kretsarna tar upp mindre plats vilket ger utrymme för mer moderna, mindre elektriska och elektroniska enheter.

spara energi

elektromagnetisk reläer använda en spole som kan värma upp och avfall makt. SSR: s användning solid state-teknik som kräver mindre ström för att driva och svalare.

Förlänga livet

Sedan SSR: s har inga rörliga delar, är deras liv mycket längre. Elektromagnetiska reläer behöver ibland reparationer, men SSR är aldrig göra.

Minska Överslag

Elektromagnetisk reläer har kontakter som gör och bryta och orsaka ljusbågar och slitage på kontakterna. SSR har aldrig båge även vid högre spänningar.

Öka hastighet

Sedan SSR's kräver inte rörelsen hos en hävstång för att driva, de arbetar mycket snabbare i applikationer där snabbhet är avgörande.

    Previous:nothing
    Next:om Imperial rosa topas
    
    Copyright © 2011 give2all.org