välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Varför är en fräken ett bra verktyg?

Postad av : Annika Hultén

Hästsvans är en gammal anläggning och är relaterat till ormbunkar. I förhistorisk tid dessa anläggningar växte höga som träd. Den moderna versionen når vanligen ca 18 inches i height. The små blad cirkel stjälkarna i så stort antal att växten liknar en hästs svans. Det är ett vatten kärleksfull, prydnadsväxt som kan användas som ett effektivt rengöringsverktyg

Pot Skrubber

Hästsvans gör en stor pott skrubber på grund av dess slipande egenskaper, som orsakas av kiseldioxid kristaller som bildas i grenar och stammar. De allmänt används av campare som naturligt, miljövänliga rengöringsmedel verktyg.

Icke stickbeläggning

Hästsvans gör också en bra non-stick beläggning ansökan grytor och kastruller på grund av detta samma kisel.

Putsa metall

fräken har historiskt använts för att polera metaller, speciellt tenn.

Guld Finder

Hästsvans trodde en gång att kunna förutsäga var man kan hitta guld. Tron var att guldet var ackumulerade av fräken. Efter ytterligare undersökning man fick reda på att åkerfräken gjorde ackumuleras arsenik, som ibland är associerad med närvaro av guld, vilket tyder på att det skulle kunna användas som en prospekterings-verktyg.

Visselpipor

Den ihåliga vass-liknande delar av anläggningen har gjorts i visselpipor, händig för kommunikation på dessa tillbaka-till-naturen camping resor eller som pedagogiska verktyg för att visa barnen hur man gör leksaker av vardagliga föremål.

    Previous:nothing
    Next:växter som växer i öknen ekosystemet
    
    Copyright © 2011 give2all.org