välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

överlastreläer vs säkringar

Postad av : Jeanette Morales

En säkring eller Överlastreläet installerat för att skydda en motor krets måste stå emot den våg av el som en motor kräver för antändning. När en säkring går, måste den bytas ut. En överlastrelä kan återställas

Överspänningsskydd Power

Det faktum att en elmotor kräver vid start kan vara upp till tre gånger den normala effekten som krävs för motor, och kan ta flera minuter.

täta starter och stopp

En del motorer, som en hiss motor, kräver flera starter och stopp. Kraften att motorn kräver ökar och minskar snabbt och ofta, poserar ett problem krets skydd.

Standard Säkring

På grund av kraftigt, en standard säkring specificerad för att skydda motorn vid normal drift makt skulle blåsa när motorn startar . Med hjälp av en högre makt säkring gör att motorn startar, men detta innebär inte skyddar kretsen vid normal drift.

Motorskyddsfunktion Fuse

Motorskydd säkringar kan skydda vissa motor kretsar från våg. Men de kan fortfarande blåsa när den inte behövs och stänga av motorn tills säkringen ersätts.

Överbelastningsskydd Relay

Ett överbelastningsskydd relä klarar kraftiga strömmar upp till tre gånger normal ström i upp till 30 minuter, skydda kretsen i normal drift. Om en tillfällig överbelastning inträffar, kan det återställas, snabbt sätta tillbaka motorn i drift.

    Previous:nothing
    Next:en kort sammanfattning av solenergi
    
    Copyright © 2011 give2all.org