välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är Griffonia simplicifolia frö?

Postad av : Jeanette Morales

Griffonia simplicifolia utsädet produceras från bönorna för en infödd afrikansk vinstock. Det har använts som ett afrodisiakum och för andra medicinska problem. Extrakt av fröna säljs ofta i pulverform och kapselform av örter hälsokostaffärer och online-återförsäljare

Plant

Griffonia simplicifolia är en vintergrön buske klättring som kan växa till ca 9 meter hög. Den har tjocka blad ätbara och producerar massor av stora frön. Anläggningen finns oftast i Central-och Västafrika.

Amino Acid

Griffonia är en naturlig källa av aminosyran 5HTP, eller 5-Hydroxytryptophan.

Depression

utsäde har använts att behandla depression. På grund av dess 5HTP innehåll, har den förmågan att höja serotonin nivåer som hjälper till att reglera hjärnans kemi. Detta hjälper vid behandling av sömnlöshet och depression.

Viktminskning Griffonia utsäde har också använts som hjälpmedel vid viktminskning. Detta är också hjälpt av det ökade serotonin nivå. Omvänt hjälper fröet även de med anorexia nervosa att normalisera sin vikt.

Smärtstillande Människor som lider av fibromyalgi och kronisk huvudvärk har använt Griffonia utsäde för att minska smärta. Det är också en behandling för mage och tarm sjukdomar.

Utrotningshotade

På grund av det ekonomiska värdet av Griffonia är anläggningen utrotningshotade på grund av över skörd och /eller dålig skörd metoder. Ansträngningar görs för att utbilda dessa samhällen att samla in växter och deras frön, så att arter och deras levebröd överlever.

    Previous:nothing
    Next:hur man byter reläkontakter
    
    Copyright © 2011 give2all.org