välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan spara vintern fåglar med ister

Postad av : Annika Hultén

Antalet personer som aldrig skulle kalla sig fågelskådare, men att kärleken mata fåglarna, är astronomiska. Särskilt i områden med definierade säsonger, när det blir kallt ute, hjärtan växa varmt. Alla oroar sig för sin befjädrade små sångare som gör utomhus så färgglada och livligt. Och de av oss som känner så här, alla tar våra jobb för att stödja deras livsstil på allvar. Här är hur man gör en enkel birdfeeder från saker runt huset, så att vid hårt väder, kan du spara lilla fågeln liv.

Du behöver:
Stora plastburk täcka en u00BE "+ tjocka och 5" + dia
. .
Syl eller stjärnskruvmejsel och hammare.
Stark nylonsnöre /sträng.
Krok eller ett gem.
Muttern eller kaffebönor kvarn.
Liten knöl av rå hamburgare.
Skalade valnötter eller frön.
Liten smör storlek paket av Ister förkortning.
Båge eller doublehung fönster utan skärm.
Bred smör spridare.


1.
Vänd burken locket upp och ner på ett stabilt underlag. Stor glasburk täcker fungera bra, men andra som är djupare skulle fungera bättre om du har massor av fåglar eller kan inte fylla på den under dagen. Den stjärnskruvmejsel gör en bra syl noga peta ett hål i botten med det ungefär en halv tum från sidan, att sätta snöret igenom.
2.
När hålet är gjort, tvätta plastburk locket inifrån och ut. Kör sedan nylon sladden genom hålet och bind fast det till sig själv över utsidan läppen. Detta används för att sänka täcka utsidan genom en oskärmad öppen båge eller dubbelklicka hängde fönster och stäng fönstret på strängen för att säkra burken täcka ansiktet upp och gediget orörlig mot ramen under den (men tillräckligt höga för att se fåglar landning på den). Detta gör generellt för ekorre-bevis tillgång. När du behöver fylla på, hålla strängen från insidan, öppna fönstret och använd snöre för att dra den tillbaka in.
3.
Att göra ditt billiga Ister fågel mix, använd en spridare för att placera ett ljus skumma av Ister i burken locket. Ca 1 /4 "är nog att börja lägga olika mängder av frön eller nötter marken i små sektioner runt utsidan.
4.
Lägg till fler Ister till" cement "allt tillsammans och sedan lägga mer nötter, mer jordnötssmör, och toppa allting med en yta skumma av ister. Vinter fåglar behöver en källa av fett för att hålla dem varma. Väl ute, kommer det att bli mycket solid, men inte frysa helt utom i mycket låga temperaturer, vintern fåglar som behöver protein som hackspettar och chickedees har tillräckligt starka näbbar för att komma åt näring av denna feta dessert.
5.
göra Inledningsvis delar samma storlek med hjälp av flera ämnen som jordnötssmör blandat med späck, rå hamburgare med skumma av Ister ofta locka Carolina gärdsmyg, ister med malda nötter och frön i det för Chicadees, tuftade mesar , nötväckor, och många arter av hackspettar. När du ser de fågelarter som kommer och vilken mat de föredrar, kan du avsnitten olika storlekar och lägga till fler av de utvalda livsmedel när påfyllning.
6.
När du har snöre fäst och fästs på insidan, och du har burken täcka fyllt med ister, nötter, frön, hamburgare, jordnötssmör, och vad du nu väljer, se till att ha en säker plats att stå innan du öppnar fönstret och försöker sänka feeder ute. Du kommer snabbt inse att du kan vara helt inne i fönstret och bara sänka burken täcker utsidan knappt en tum, och stäng fönstret på strängen, för att få spänning i strängen hålla burken täcka ansiktet upp och gediget orörliga för fåglarna att äta av det. Därefter, med locket mataren nivå med den undre ramen i fönstret, kommer det att ge fåglarna precis tillräckligt pärm till inte känner sig utsatta medan du ser dem på botten av glaset som de chow ner på din kattgodis.

tips och varningar


  • Crisco kan också användas i en knipa, men inte på lång sikt eftersom den inte är bra för människor och skulle inte vara bra för fåglar. Animaliskt fett är mer naturligt för fåglar och gör en bättre medium för att stelna på nötter i. Crisco kan vara mer tillgängliga men med en god andel av oljehalten är bomullsfröolja som är hårt besprutade, skulle det vara en sista utväg i min bok, bara ett steg ovanför svält för fåglarna. Smält njurtalg fungerar också, men fåglarna inte får lika mycket näring från tillagas fett.
  • Denna enkla och billiga feeder kan användas i nästan alla oskärmad fönster.
  • Fåglar som hackspettar och Chickadees att komma till detta feeder tenderar att föda i cykler-med en uppsjö av aktiviteter i 10 minuter eller så, och sedan plötsligt finns det inte en fågel i sikte. Detta beror på fet mat tillfredsställa dem och att de kan ta en paus från födosök för ett tag eftersom de får en massa energi från fett i den.
  • Var mycket försiktig så att inte barn eller katter i närheten av fönstret när du öppnar det utan skärm -. Och undvika olyckor
  • Välj ett fönster där du har en bra bild-så fåglarna kommer också att ha en bra bild av dig när du är redo att öppna fönstret. Var försiktig när du öppnar fönstret för att kolla på kupan eller dra den inuti.
  • För säker åtgärd gör snöre fäst i burken täcka ca 3-4 meter lång och knyta den fria änden av strängen att något eller till ett gem eller krok som du kan använda för att säkerställa att avsluta innan du öppnar fönstret. Om det sjunker till marken, måste du gå ut och hämta den. Håll alltid strängen ordentligt innan du öppnar fönstret-Om det droppar och stötar mot något, även om det sannolikt är frusen, kan det pop innehållet ut och du måste göra mer
  • Fåglar som Chickadees. mesar, och hackspettar tenderar att susa in på en feeder. En sekund ingenting finns där, nästa finns det två fåglar och titta på varandra över toppen av den undrade var den andra kom från. De är så fast, att för att undvika olyckor med dem, behöver du aldrig öppna fönstret om det inte finns några fåglar runt
    Previous:nothing
    Next:hur man gör ett test för guld
    
    Copyright © 2011 give2all.org