välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Anläggningen hantverk för barn

Postad av : P-O Lennartsson

Oavsett om du bor i staden eller landet kan växter vara en inkörsport till vetenskapscentrum, som ger en visuell och kinestetiska komponent till lärande. Lägg till inslag av konst och barn kommer att fördjupa sin förståelse av biologiska mönster och få en känsla av prestation i deras kreativa mästerverk. Även växtmaterial är fritt tillgängliga, vara ansvarig när man samlar in material för hantverk. Ta aldrig bort levande växter i naturen och botaniska trädgårdar, i stället samla vilda växter på hösten. De flesta växter hantverk kan utföras på plats. Du kan skissa, avtryck och fotografera levande växter utan att orsaka någon skada.

Fossil Medallion

Fossil är avtryck eller lämningar av forntida organismer som erbjuder ledtrådar om anläggningen biologiska mångfalden och hur växter har utvecklats genom tiden. Gör din egen fossil med modellera. För permanent mönster, använda en ugn-härdade polymer lera tillgänglig i butiker hantverk utbudet. Kavla ut en bit lera och trycker ett glas fälg eller cookie cutter i den för att göra formen av medaljongen. Tryck växt stjälkar och blad i leran. Ta bort växtdelarna att avslöja intryck. Gör ett hål i toppen av din medaljong för gängning en sträng som man kan mode ett halsband, prydnad, etc. Jämför intryck från olika anläggningar för att leda en diskussion om botanik.

3-D Potpurri

Samla örter och blommor från trädgården eller samla redan torkat vilda material i höst. Knyt flera stammar tillsammans och hänga buketten upp och ner tills torkat helt. Fyll en liten kruka med sand. Sätt torkade klasar högra sidan uppåt i sanden. En samling av sådana hantverk kommer att göra en härlig torkad trädgård i hemmet eller klassrummet. Det kommer också att ge ljus doft beroende på vilken växterna. Den torkade växter behåller sin struktur och ger därmed en unik möjlighet att undersöka växter inomhus.

Pencil Trädgård

Samla båtar material som färgat mjukpapper, kataloger trädgård, cirkulär snabbköp, konstruktion papper och piprensare. Klipp ut blommor och bilder grönsaker och konstruktion papper blad. Limma dem på slutet av piprensare. Wrap piprensare runt pennor och "planterar" din pennor i sanden krukor som beskrivs ovan.

Naturfoto och Framing

Om du har tillgång till en kamera, ta den i bruk på din nästa vandring. Låt barn att ta bilder av växter och landskap du stöter på. Samla torkat växtmaterial längs vägen. Hemma eller i klassen, konstruera en bildram, med en återvunnen papp låda. Klipp två identiska rektangulära bitar, mätning 4-av-6 inches. Skär en liten rektangel från centrum av ett stycke. Placera ett fotografi mellan två bitar och försegla lager med tejp eller lim. Dekorera ramen med växtmaterial samlas in. Rita kopplingar mellan olika typer av växter du hitta och landskapet besökt.

    Previous:nothing
    Next:hur man hittar spänning på en remskiva
    
    Copyright © 2011 give2all.org