välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Skillnaden mellan potentiell transformator & strömtransformator

Postad av : Annika Hultén

Många godtyckliga sätt att namnge eller märkning transformatorer tillämpas på vare deras användning, deras framställnings-eller båda. Alla transformatorer ändra både potentiella (eller spänning) och aktuell, men desto viktigare förändring för tillämpningen influenser namnet

Transformator Theory

En transformator inducerar elektricitet tillämpas på en primär spole av tråd till en sekundär spole av tråd. Antalet varv på tråd i varje spole bestämmer potentiella eller aktuella inducerad.

Omsättningsförhål

En transformator med dubbelt så många varv i det sekundära som i den primära fördubblas spänningen men halvera den nuvarande. Om omvänd den halverar spänning och fördubblar den nuvarande.

Potentiella Transformers

Potential, makt eller spänningstransformatorer ändra kommersiell kraft från generatorer till hög spänning och låg ström för rikstäckande distribution. Transformatorstationer använder liknande transformatorer i omvänd för att minska spänningen och öka den nuvarande till användbara nivåer.

Andra potentiella Transformers

i hemmet och i industrin, potentiella transformatorer har tusentals andra användningsområden. Din TV samt din mobiltelefon laddare har potential transformatorer för att höja eller sänka spänningen för intern distribution och användning.

Strömtransformatorer Transformers utsetts till strömtransformatorer har mycket mer begränsad användning. Eller kortfristiga känsla transformatorer bara lägre löpande för användning i meter och mätinstrument, med liten hänsyn till ström eller spänning förändringar.

    Previous:nothing
    Next:toxicitet av mimosa träd
    
    Copyright © 2011 give2all.org