välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Var bor sköldpaddorna & lägga sina ägg?

Postad av : Jan-Olof Stoor

Sköldpaddor är långsamma, äggläggande kräldjur med en bifogad skal. Bland de äldsta levande djur, kom de in i existens mer än 200 miljoner år sedan. Omkring 250 arterna lever de flesta regioner i världen, inklusive den djupa hav

Land Turtles

Terrestrial sköldpaddor, inklusive Galapagos jättesköldpaddor, lever på land där de äter gräs, blommor, frukter och buskar. De gräver hålor i leran på sig att svalna av sig själva.

Färskvatten Turtles

Många sköldpaddor, inklusive knäppa sköldpaddor, lever i sötvatten dammar och sjöar, ofta kommer i land och sola och att lägga ägg . Vissa nordliga arter övervintrar på vintern.

Havssköldpaddor

Havssköldpaddor tillbringar sina liv i havet och gå iland bara att lägga ägg. Deras fötter har utvecklats till fenor för att bada.

Sköldpaddor

sköldpaddor är semi-akvatiska, umgås på land och i vatten. De föredrar att göra sina hem nära bräckt vatten, inklusive salta våtmarker, men kan också överleva i sötvatten.

lägga ägg

Turtles lägger ägg i hålen de gräver på torra land. De flesta Inkubera inte sina ägg. Hos många arter, avgör häckar temperatur könet på bebisarna: varmare bon producera fler honor

Hatchlings

Baby sköldpaddor är på egen hand från det ögonblick de kläcks. . Många arter omedelbart göra sig till vatten. Plundring är extremt hög under det första levnadsåret.

    
    Copyright © 2011 give2all.org