välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

beskrivning av en King Cobra orm

Postad av : Jonathan Nyberg

King Cobra, orm en giftig förekommer i Indien, Kina, Malaysia och Filippinerna, har tillräckligt med gift i ett bett att döda en elefant, enligt Philadelphia Zoo webbplats. King Cobra har ett avvikande utseende och beteenden som skiljer den från andra ormar

Storlek

Den genomsnittliga King Cobra växer mellan 12 och 15 meter, men exemplar på skiva som nådde 18 meter i längd. Detta ger de arter äran att bli den längsta giftorm på planeten.

Identifiering

Färgerna på mogna King Cobra är grön, brun, gul och svart, med ett lättare vitt eller gult svalg region. Färgen och särskilda markeringar varierar beroende på underart av Cobra och på var ormen är bosatt.

Funktion

King Cobra kan plana ut sin hals revben när det känns faran är nära och skapa illusionen att det är mycket större än den egentligen är. Denna huva Cobra blanketter med det här beteendet har två mörka fläckar som en potentiell predator kan enkelt misstag till ögon, lägga till effekten.

Överväganden

King Cobras har möjlighet att stiga så mycket som en tredjedel av sin totala kroppslängd från marken när de blev hotade. Ormen har nästan halv tum lång ihåliga huggtänder som levererar sin kraftfulla gift när den biter.

Fun Fakta

Den manliga King Cobra är vanligen större än honan, som är en sällsynthet i världen av ormar. De allra flesta av King Cobra diet består av icke-giftiga ormar att det dödar med sitt gift och sedan sväljer hela.

    
    Copyright © 2011 give2all.org