välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur de ska jaga efter guldklimpar

Postad av : Magnus Ekblad

Jakt efter guldklimpar kräver tålamod, forskning, och de rätta verktygen. Det har varit genombrott inom gruv-teknik som tidigt gruvarbetare inte hade tillgång till dem i deras dag. Metalldetektorer, kartor mineral och satellitbilder är nya verktyg som dagens gruvarbetare har tillgång till. Tänk på att inte bli avskräckt medan jakt efter guldklimpar. De mest erfarna guld jägare kan gå i veckor eller månader utan att hitta en enda guldklimp

Du behöver:. .
Metalldetektor
Guld Pan.
Spade.
Rock Hammer.


1.
Forskning det område du är intresserad av att hitta guldklimpar. Kontakta Bureau of Land Management eller Forest Service för att få kartor över markägandet i området du är intresserad Dessa kartor kommer att visa privat egendom, statliga och federala markerna öppna för mineral insamling, patenterad fordringar gruvdrift och inte är patenterat fordringar gruvdrift.

2.
Besök gamla övergivna guldgruvor. Gamla prospektering utrustning var inte 100 procent effektiva på guld återhämtning. Använd din metalldetektor att åter arbeta berget pålverk runt på webbplatsen. Metal upptäcka framför gruvan entrén och alla spår leder till och från gruvan.
3.
Pan, sluss, och muddring av alluviala avlagringar i floder varje år. Placer inlåning ligger i grus barer vid sidan av en flod, grus bänkar ovanför floden, och insidan böjar med floder. Många människor inser inte att varje år regn och översvämningar fylla på dessa guld fickor hela flodsystem på årsbasis.
4.
lokalisera källan där guld är på väg in i floden för större nuggets. Följ alluviala avlagringar i en uppströms med ett guld pan. Håll panorering tills pannan kommer upp tom konsekvent för ett par miles. Du vet nu att du har passerat den källa av guld. Spåra upp dina steg tills du får på guld igen och leta efter kvartsgångar som korsar floden. Dessa kvartsgångar är en trolig källa där guld är på väg in i floden systemet, arbeta dem hårt med metalldetektor.

tips och varningar


  • Be alltid om tillstånd för att jaga guld på privatägd mark.
  • aldrig in i en övergiven gruva.
  • Se upp för ormar medan vältning stenar.
    Previous:nothing
    Next:effektförlust av transformatorer
    
    Copyright © 2011 give2all.org