välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar den totala fall är

Postad av : P-O Lennartsson

Totalt fall är beräknade under loppet av en studie eller experiment där en allmän population av antingen djur eller människor observeras med syftet att se hur många enskilda individer kontrakt ett specifikt problem eller sjukdom enligt studien. De ämnen som uppvisar tecken på problemet eller sjukdom definieras som klinisk kvartal. Den totala fall är så småningom förhållandet mellan kliniska håll att utvecklas över den tid testet utförs med kvoten av den totala befolkningen som omfattas i studien. Totalt fall priser är vanligen beräknas för en månad period, men kan också årligen eller ens varje vecka
1.
Bestäm det exakta totala antalet patienter i studien. Antalet individer är oftast ett bestämt antal plockat av samordnare av studien. Om det finns inget bestämt antal, se till att räkna exakt antal ämnen.
2.
Notera hur många försökspersoner uppvisade tecken som skulle klassificera dem som klinisk kvartal. Ämnen bör iakttas varje dag under hela studien, och varje klinisk kvartal bör dokumenteras.
3.
Dela antalet kliniska fjärdedelar av den totala befolkningen av ämnen i studien.
4.
Multiplicera resulterande talet med 100 . Denna procentandel kommer att vara den totala fall är för studien (i procent av kliniska fjärdedelar av de undersökta totala befolkningen).

    
    Copyright © 2011 give2all.org