välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar ett koniskt

Postad av : Jonathan Nyberg

En kona är en minskande av bredden av något över ett avstånd. Beräkning av koniska av ett objekt är så enkelt som att räkna ut det belopp med vilket det blir mindre över en viss sträcka. Du kan välja hur mycket av denna sträcka för att tillgodose de särskilda behoven i ditt projekt, det belopp eller vinkeln på koniska förblir konstant om du använder samma enheter

Du behöver:.
Linjal eller måttband Räknare.


1.
Mät längden på den del av objektet som vaxljus. Om graden av Nedtrappning är inte konsekvent över hela objektet, och du behöver exakt kona för varje område, dela upp problemet ut i individuella beräkningar för varje område.
2.
Mät bredden av objektet i början av den koniska och slutet.
3.
Subtrahera mindre bredd från de större att få det belopp av din kona. Till exempel, om objektet är 10 inches i början av den koniska och 5 inches i slutet, är den totala kona fem inches.
4.
Dela längden på den koniska av beloppet för den koniska att få den grad av koniska, som i huvudsak sluttningen. Till exempel, om mängden av koniska är 5 inches, och längden på den koniska är 50 inches, är den koniska en tiondel av en tum av koniska per tum, eller helt enkelt en tum av taper för varje 10 inches av avstånd.

    Previous:nothing
    Next:vilka färger absorberar mer solvärme?
    
    Copyright © 2011 give2all.org