välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bibehåller och vårdar metallhydrid laddningsbara batterier

Postad av : P-O Lennartsson

Metallhydrid uppladdningsbara batterier eller NiMH, är en av de typer av laddningsbara batterier på marknaden. De är nickel baserade, och anses vara mer miljövänlig eftersom de är mindre giftiga än kadmium innehåller typ (NiCd). Laddningsbara batterier i allmänhet genererar mycket mindre avfall än en gång använda vanliga batterier. Det är viktigt att ordentligt hand om och underhålla NiMH-batterier för att undvika eventuella negativa effekter (t. ex. läckande syror och andra komponenter) och kort spänner liv

Du behöver:.
NiMH-batterier.
NiMH-laddare.
Lagringsenheter.


1.
Utför veckovis inspektioner av alla dina NiMH-batterier. Kontrollera att tarmarna är intakta och inget batteri komponenter är synliga eller läcker.
2.
Förvara oanvända NiMH batterier vid en temperatur mellan -4 grader Fahrenheit och 86 grader Fahrenheit. Allt ovan eller under dessa temperaturer ämnen batteriets onödig risk för fel och explosion. Se till att miljön är också torr.
3.
Inte överladda batterierna. Det finns två sätt du kan ladda batterierna: Du kan endast ta ut dem som du behöver på en gång, eller du kan ladda alla av dem och förvara dem som du inte använder. Kom ihåg temperaturer!
4.
Skick din NiMH-batterier var 2 till 3 veckor. Denna process är enkel. Sätt ett batteri i en bit av elektronisk utrustning och kör den tills batteriet går död. Därefter laddar du batteriet tills det är fulladdat. Detta förlänger batteriets livslängd istället för att förkorta det drastiskt.
5.
inte under några omständigheter, kortsluta batteriet. Detta kan leda till att batteriet exploderar.
6.
Håll batterierna borta från extrem värme källor. Detta kan också göra dina batteriet skall explodera.
7.
Låt inte en hård effekt att tillfogas på dina batterier. Detta kan orsaka en explosion också.
8.
Bli inte batterierna våt eller utsätta dem för en hög fukthalt. Detta kommer internt skada batteriet och det kommer inte att kunna fungera ordentligt. Försök inte att använda dem efter detta eftersom de kan explodera och /eller kortslutning.
9.
Byt batterier eller störning som inte kommer att hålla en avgift.

    
    Copyright © 2011 give2all.org