välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en damm med mjöl och vatten för ett forskningsprojekt som

Postad av : P-O Lennartsson

Du kan bygga en stabil damm för ett forskningsprojekt som som hålls ihop med mjöl och vatten. När mjöl och vattnet kombineras och får torka bildar de ett band som liknar lim. Mjölet pasta är stark och kan hålla tillbaka vikten på en liten vattenvägar i ett forskningsprojekt display. Konstruera en damm modell för ditt nästa forskningsprojekt för att undersöka de positiva och negativa effekter det har på miljön som omger den

Du behöver:.
3-fots genom 3-fots flat träskiva
Permanent markör.
Tidningar.
1 kopp alla ändamål mjöl.
1 kopp vatten.
Grunt badkar.
Pensel.
Akrylfärger.
Vattentät sealer spray.


1.
Rita planer för geografisk funktioner, inklusive en vattenväg direkt på den platta trä torget med en märkpenna. Rita parallella konturerna av flodstränder minst 6 inches isär.
2.
Tear 10 till 15 sidor i svart och vitt tidningspapper i cirka 6-tums långa remsor.

3.
Blanda mjöl och vatten tillsammans i en flat tallrik.
4.
Dredge tidningen band genom mjölpasta blandningen och använda tummen och pekfingret för att krama ut överflödig vätska tillbaka in i skålen.
5.

Bygg upp den våta tidningen remsorna för att bilda 3-tum stora banker längs vattenvägar. Gör högar av indränkt tidningen att bilda kullar och berg.
6.
Välj en plats för dammen och stack mjölet klistra fuktad remsor för att bilda en vägg. Höjden på dammen bör vara så hög eller högre än floden vattenvägar. Använd jämnas ut platta remsor av tidningspapper att ge dammen en plan yta på alla sidor.
7.
Låt mjölpasta att torka över natten eller ens för ett par dagar så det sätter helt .
8.
Använd en pensel för att applicera ett tunt lager av akryl färger på modellen. Måla bergen bruna och gröna, och ger golvet i vattenväg en solid rock av blått. Låt färgen torka i minst en timme.
9.
Ta modell utanför och spraya hela ytan med ett lager vattentät sealer spray. Efter en timmes torkning, stryk en andra gång.

Tips och varningar


  • Gör ditt test med färgat vatten så att det är lättare att tala om var överskottet vätskor gå. Färg vanligt vatten genom att tillsätta några droppar karamellfärg och rör om det med en sked.
  • Prova att skada eller försvaga din damm med en borr och pågående test för att göra det misslyckas. Dessa är den typ av oförutsedda tester som körs under planeringen av en riktig damm.
    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar byggnadens höjd
    
    Copyright © 2011 give2all.org