välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av infrarött ljus

Postad av : Jeanette Morales

Även om det inte syns, är infrarött ljus avgörande för de flesta levande organismer på planeten Jorden. Människor upplever infrarött ljus när de värms upp av solen och med hjälp av en fjärrkontroll

det elektromagnetiska spektrumet

Infrarött ljus kan förstås mot bakgrund av det elektromagnetiska spektrumet. Detta spektrum mäter våglängder av ljus. Den synliga delen av detta spektrum består av alla de olika färger av ljus som är synliga för blotta ögat.

Infraröd

The National Aeronautics and Space Administration (NASA) säger att infrarött ljus ligger mellan det synliga ljuset och längder mikrovågsugn på det elektromagnetiska spektrumet. Den kan delas in i tre underkategorier, långt infraröd mitten av IR, och det nära infraröda

Far Infrared

Långt infrarött ljus kallas också terahertz strålning. . Detta har den längsta våglängden av de tre underkategorier. Det mäter ungefär samma storlek som en knappnål huvud.

Mid-IR

Mid-IR är naturligtvis mitt våglängd tre underkategorier. Den kan användas vetenskapligt kartlägga vibrationsnivåer för de flesta molekyler.

Near Infrared

Near Infrared har den kortaste våglängden inom de kategorier av infrarött ljus. Nära infraröda våglängder är mikroskopiska.

    Previous:nothing
    Next:fördelar och nackdelar med ac generatorer
    
    Copyright © 2011 give2all.org