välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man monterar ett kretskort i en elektronisk projekt låda

Postad av : Jeanette Morales

Kretskort är blad av glasfiber eller annat material inbäddade med elektriska ledare. Dynorna tillåta elektriska komponenter som skall lödas på plats. Kretskort finns i nästan alla elektroniska apparater, och är de dominerande teknik som elektriska kretsar monteras. Medan kretskort är flexibla, de kan skadas av mekaniska stötar eller ge efter. Som ett resultat av att de kräver stabil monterings att skydda dem från skador. Nämnderna också innehålla oisolerade komponenter på båda sidor, vilket innebär kontakt med en metallkapsling kan orsaka kortslutning och fel.

Du behöver:
Stand-off distanser med skruv
. Nylon brickor.
Skruvmejsel.
Borra med 1/4-tums lite.
Epoxi eller annat bindemedel (tillval).


1.
Leta hålen på din kretskort. Massproducerade kretskort brukar ha 1/4-tums hål i varje hörn som kan användas för montering.
2.
Håll kretskortet direkt över den plats du vill montera den, och markera platsen för skruvhålen på höljet.
3.
Montera kretskortet till stand-off distanser. Placera en 3/8-tums Nylonbricka över toppen av hålen och sätt i en 1/2-tums skruv genom hålet. Fäst skruven till en av stand-offs. Tråden på skruven bör matcha stand-offs. Upprepa med den andra skruvhålen.
4.
Borra 1/4-tums hål i inneslutningen på de platser markerade.
5.
Placera kretskortet med stand-offs monterad på den över hål borrade i kammaren. Placera en 1/2-tums lång skruv i varje hål och dra åt, kör skruven i botten av konflikten. Upprepa med den andra skruvar.

Tips och varningar


  • dödläge distanser som grepp kanten av kretskortet finns också, vilket eliminerar behovet av borrade hål. Stand-off finns också med gängade nitar, spännen, eller fästelement nylon i stället för trådar. Kontrollera med din elektronik leverantör eller online-katalogen.
  • I stället för skruvar, epoxi kan användas för att säkra stand-off till antingen kretskortet eller höljet.
    Previous:nothing
    Next:legering vs föreningar
    
    Copyright © 2011 give2all.org