välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Så lägger en fladdermus hus

Postad av : Stefan Svensson

Den folklore som omger fladdermöss har gett dem en oförtjänt "dåliga rap. " Sanningen är att fladdermöss är faktiskt bra eftersom de har en omättlig aptit på myggor. En metod att locka fladdermöss till din bostad är att installera en fladdermus hus. Om du konstruerar huset korrekt och placera den på rätt ställe du kommer att belönas med massor av fladdermöss som lever i din trädgård
1.
Placera fladdermus huset på en stolpe. Enligt Batcon. org, "Hus placeras på stolpar tenderar att bli ockuperade snabbare än hus placeras i träden. "
2.
Placera huset så högt som du känner dig bekväm. De flesta husen är placerade ca 10 meter från marken. En tumregel säger att ju högre desto bättre.
3.
Placera huset för att maximera sin exponering mot solen. Detta innebär att man vill peka huset i söder och inte har den i skuggan av några träd.

tips och varningar


  • Om fladdermöss inte flytta in i huset inom sex månader bör du överväga att flytta den.
  • Om du bor i de nordliga breddgraderna, anser måla huset svart. Särskilt under kallare perioder, fladdermöss vilja bli lika varmt som möjligt i sina hem, och mörka färger behålla värmen.
    
    Copyright © 2011 give2all.org