välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

beskrivning av fossila fynd

Postad av : Jan-Olof Stoor

Fossila fynd är kronologiskt ordnad historia utveckling, eller utveckling, av livet på jorden. Dessa register kan styrkas med fossila lämningar och det vetenskapliga studiet av dessa lämningar. (Referenser 1 och 2)

Fossiler

Organismer som levde för länge sedan ibland lämna efter fysiska bevis. Dessa kan vara i form av skelett eller hela organismer. Dessa fynd kallas fossil. (Referens 1)

Evolution

organismer som har förändrats över tid sägs ha utvecklats. Om en organisms DNA-förändringar, orsakar detta en mutation. Ibland är dessa mutationer är faktiskt förbättringar och bli permanenta. (Referens 1)

Av de Oceans

Den fossila dokumentationen inte bara visar att livet började i havet, men att dessa havsdjur småningom koloniserade landet. Bevis för övergången upptäcktes 1998 när en fossil fin med handen som skelettet har anor 370 miljoner år lades till fossila fynd. (Referens 2)

däggdjur Förfäder

baserad på fossil öra ben av cynodonts, forskare tror att dessa reptiler var förfäder till däggdjuren. Den fossila dokumentationen visar att cynodonts dog av när däggdjur dök upp, ungefär 230 miljoner år sedan. (Referens 2)

föränderlig

Archaeopteryx, daterad till 145 miljoner år sedan var den första dinosaurien fossila hittades med fjädrar. Sedan den pivotala hitta andra befjädrade fossil har hittats som dagen före eller efter Archaeopteryx. Detta är ett exempel på hur fossila fynd är ständigt föränderliga och kommer aldrig bli komplett. (Referens 3)

    Previous:nothing
    Next:fysik verksamhet för mellanstadiet
    
    Copyright © 2011 give2all.org