välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en fästning av snö

Postad av : P-O Lennartsson

Det är den tid på året för de kallare regionerna att ha snö falla. Barnen kommer vara avstängd från skolan. Människor kommer att insnöad och inte kan gå till jobbet. Det skulle vara en bra tid att bygga en snö fort att spela i eller ens använda i ett snöbollskrig

Du behöver:.
Snow
Spade.


1.
Hitta en plats. Detta är mycket viktigt, särskilt i snöbollskrig scenariot. Om du sitter med en massiv område extravaganza snöbollskrig då du kommer att vilja det ute i det fria som en fristad för dem som inte kan gömma sig bakom träd, bilar och andra stora objekt.
2.
börja byggas upp snön i form av din önskan. Oftast är detta en rund form, eftersom det är lättare att bygga på det sättet. Du kanske vill använda en spade för att hjälpa stapla snö upp högt.
3.
Pack ner pålar du har gjort och hjälpa bilda dem i en vägg. Detta kan ta lite tålamod eftersom snön kanske inte vill packa fint eller formulär som du vill. Var också noga med att lämna lite utrymme för att skriva fortet. Du kan också välja att inte ha ett tak.
4.
Du kan använda spade att raka kanterna inifrån och ut så de är mindre knöliga. Detta är valfritt dock och det kan vara bättre att ha extra mod från extra snö.

Tips och varningar


  • Använd snö som har varit på marken för en dag eller två så det fäster bättre.
  • Försök att inte blockera dig själv i genom att fylla varje litet hål.
    
    Copyright © 2011 give2all.org