välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

lätt hemmagjord uppfinningar

Postad av : Magnus Ekblad

Ett sätt uppfinningar kommit att är när någon gör en uppgift och inser att det måste finnas ett bättre sätt att göra det. Hon kan förbättra på ett instrument eller verktyg som redan används eller komma med en helt ny gadget för att göra jobbet. Uppfinningar hjälp att komma runt hinder som presenteras i vardagen och göra saker lättare att använda. Titta runt på några enkla problem du stöter på dagligen och se vad du kan göra för att uppfinna ett sätt att hjälpa fixa dem

förbättrar det gamla

Försök att uppfinna ett annat sätt att binda upp ett bröd väska eller plastpåse. Det kan vara tidskrävande att använda en twist-tie, speciellt när man håller en hel påse med sopor. Du behöver båda händerna för att göra detta, så att du måste sätta plastpåse ned och eventuellt spill innehållet på golvet. Uppfinna en snabb sluter metoder där det kan tillämpas med hjälp av en hand.

förbättra den metod som används i traditionella magasinen Ice Cube. Dessa enkla former har inte förändrats i design eftersom de uppfanns. Deras färger och material de är gjorda av har förändrats, men du behöver styrka och två händer för att ta bort isbitar. Detta är inte bara rörigt, men det kan vara svårt för äldre människor med artrit i sina händer att använda de traditionella brickorna.

Prova något nytt

Planera för en enkel anordning att öppna twist-off kapsyler på läsk. Äldre människor kämpar ibland för att få dessa toppar öppna. En enkel räknare eller skåp monterade anordningen behövs där du kan sätta upp på flaskan och skruva.

Utarbeta ett verktyg som kan hakas på vattenkranar för personer i rullstol att kunna använda kranar med lätthet. Någon begränsas i rullstol inte kan nå så långt tillbaka på en vask att slå på vatten på och av. Invent enkla förlängare för att göra livet lättare för människor som inte kan stå upp vid diskbänken.

Stoppa slöseriet

Hitta ett sätt att leverera tandkräm till en tandborste utan att gå genom röran och avfall av att använda ett rör. Röret tandkräm kan sprida bakterier om du torka din tandborste mot det och nästa person att använda röret kommer att utsättas för bakterier. Tandkräm i en kapsel form som du bara plats på din tandborste skulle undanröja dessa problem. Kapseln kan göras för att vända sig till klistra in när den blir våt, så allt du behöver göra är att placera den på din pensel och lägg den under det aspekten. Denna leverans Systemet ger dig precis rätt mängd tandkräm varje gång. Inget mer rörigt rör och inget avfall.

Hitta ett sätt att använda ändarna av tvål som får kastas bort eftersom de är för små. Uppfinna ett system som låter dig njuta ändarna i någon typ av flaska med vatten för att ge dig flytande tvål. Detta sätt ingenting blir bortkastade.

    Previous:nothing
    Next:Vilka är de två faserna av fotosyntes?
    
    Copyright © 2011 give2all.org