välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

markförorening naturvetenskapliga projekt

Postad av : Valon Istrefi

Markförorening har många orsaker från tidigare markanvändning såsom gruvdrift till dagens mänskliga aktiviteter såsom dålig jordbruksmetoder. Ur studentens synvinkel, kan marken vara bara smuts. Tanken på att det är förorenat med något annat än självklart papperskorgen kan inte beaktas. Markförorening naturvetenskapliga projekt bidra hem dessa begrepp och upplysa eleverna om effekterna av dåligt markanvändning. Komplexiteten i markförorening presenterar flera områden i undersökningen

utvecklingsprojekt

Välj naturvetenskapliga projekt för elevernas åldersgrupp. Markförorening naturvetenskapliga projekt närvarande goda möjligheter till att röra om andra ämnesområden som samhällskunskap och historia. På detta sätt kan eleverna korrelera annan mänsklig verksamhet med deras direkta inverkan på miljön.

Markanvändnings

undersöka tidigare markanvändning och dess effekter på jorden. Experiment som mäter gifter i jorden, som bly och arsenik kan illustrera andra ekologiska begrepp, såsom de långsiktiga effekterna av markföroreningar från kemikalier som används i gruvor. Instruera studenter att samla flera jordprover för lämplig kontroll. Förklara grundläggande vetenskapliga försök som korrekt märkning av prover och anteckningar.

Undersök modern praxis för eventuella inverkan på mark. Projekt som illustrerar effekten av vanliga hushållsprodukter såsom glykol och tvättmedel kan hjälpa eleverna att förstå sin egen miljöpåverkan. Utveckla naturvetenskapliga projekt som visar effekterna av hushållsprodukter på växternas tillväxt. Att kvantifiera den inverkan, införa ett kontrollsystem projekt utan kontaminering av hushållsprodukter.

komplexitet markförorening

visa på komplexiteten i markförorening med naturvetenskapliga projekt som visar olika miljöeffekter. Utveckla projekt som ser för skillnader i effekter markföroreningar grundas på jordtyp och fysikaliska egenskaper av toxiner. Titta på olika utnyttjandegrader. Detta är också ett bra tillfälle att diskutera avrinning av gifter som inte är lätt upp av jorden. Eleverna kan urskilja den utbredda effekterna av markföroreningar.

Undersök hur markföroreningar förekommer med naturvetenskapliga projekt som visar effekterna av erosion. Jorderosion kan skapa vägar på vilka förorenat vatten kan resa och förorena mark nedströms. Dessa projekt kan illustrera hur markförorening kan uppstå även om orsaken är inte självklar.

Visa miljöeffekterna av uppenbara fall av markförorening såsom underlåtenhet att återvinna eller nedskräpning. Naturvetenskapliga projekt kan skrivas för att visa hur kullen kan överleva i omgivningen och eventuella effekter på djurlivet. Begrepp att ta med kan vara av återvinningens fördelar och fördelar för djurlivet.

    Previous:nothing
    Next:Definitionen av ordet pH-papper
    
    Copyright © 2011 give2all.org