välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om sandpipers

Postad av : Valon Istrefi

Snäppor finns flera arter av små till medelstora (ca 6 till 12 inches lång) strand fåglar. De kan hittas i stora grupper på stränder och inåt land på lera lägenheter under perioden flyttande

Du behöver:. .
Födelsedatum
penna.
papper.

Utseende

I jämförelse med sin kropp, har grönbena en lång räkning, långa ben och långa, smala vingar, men en ganska kort svans. Snäppor kan erkännas av den tunna, rörsystemet gråter de gör när de kör längs sanden eller flyga över kusten.

fjäderdräkt

Fågeln grundläggande eller vinterdräkt är grå eller brun mot vita. Den fjäderdräkt av unga fåglar eller uppfödning vuxna, men kan visa flera färger, med överkroppen fjäder med rost, vit eller orange kanter, skriver Don Roberson, författare till "Monterey fåglar. "

Diet

Sandpipers är köttätare , äta maskar, insekter och kräftdjur längs havet kusten, gyttjiga inlandsvatten, enligt online-versionen av Encyclopaedia Britannica.

Häckande Habits

Sandpipers lägger vanligen fyra fläckiga ägg i en grop i marken. Den ensliga grönbena har dock för vana att häckande i det gamla trädet bon andra fåglar.

Migration

Många snäppor är långvandrande och köra långa sträckor i stora flockar. Den fläckiga grönbena, den mest kända nordamerikanska grönbena, reser så långt som sub-arktiska regionerna att föda, sedan flyger så långt söderut som Argentina att tillbringa vintern.

    Previous:nothing
    Next:vad är en pappa långa ben livsmiljö ut?
    
    Copyright © 2011 give2all.org