välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

östra sköldpadda kost

Postad av : Charlotte Wannberg

Den östra sköldpadda är en reptil i östra två tredjedelar i USA. En vanlig varelse i floder, dammar och sjöar, har sköldpadda en varierad kost

Carrion

Den östra sköldpadda är inte ovan att vara gatsopare. Det kommer att äta död fisk och några döda däggdjur som finner sin väg in i sitt ekosystem.

Vegetationen

Den typiska sköldpadda förbrukar en stor mängd av vattenlevande växtmaterial. En artikel om Tortoise. org hemsida rapporterar att undersökningar av maginnehållet av döda knäppa sköldpaddor visar att så mycket som hälften av deras diet består av växtmaterial.

Varierad kost

När en sköldpadda är mycket ung den kommer att sluka sådant som daggmaskar, sniglar, mindre fiskar, växter och insekter. Eftersom sköldpaddan blir äldre kan det ta och konsumera djur lika stor som bebisen ungar, grodor, stora fiskar, ormar, små däggdjur, salamandrar och grodyngel.

Funktioner

Den östra sköldpadda har en näbb-liknande mun med kraftiga käkar det kan skära och strimla köttet. Trots att sköldpadda ofta sväljer en måltid helhet, har den förmågan att riva något i hanterbara bitar med käkarna och vassa klor.

Metoder för utfodring

Den yngre östra snapperfiskar kommer aktivt att föda medan de äldre kommer att ta en mer smygande strategi och väntar på något ätbart att simma i vattnet innan bakhåll den.

    Previous:nothing
    Next:vad är en Hertz i fysik?
    
    Copyright © 2011 give2all.org