välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad kan göras av återvunnet vatten flaskor?

Postad av : Jan-Olof Stoor

På 30 år gick den genomsnittliga amerikanska från att dricka 1,6 liter buteljerat vatten till 28,3 liter, enligt Beverage Marketing Corp Det är en massa flaskor. ? Vad händer med dem

PET

Vattenflaskor görs med polyeten terethylene, även känd som PET. Flaskorna är försedda med siffran "1" inuti återvinning logotypen. PET är en av de vanligaste återvunnen plast.

Vattenflaskor

I vissa fall, återvunnet vatten flaskor blir nya flaskor. Det kanadensiska företaget, Naya källvatten, sa att det är först med att erbjuda en 100 procent återvunna PET-flaska vatten. Bolaget sa att det kommer att erbjuda dem i Nordamerika under 2010.

Tygpåsar

Chico Bag erbjuder sina rePETe tote bag som är gjord av 99 procent återvunnet material med 73 procent kommer från avfall efter konsument. Väskan kan innehålla upp till tjugofem pounds.

Export

återvunna PET-plast från vattenflaskor smälts och formas till pellets. De flesta av pellets exporteras. Kina är nummer ett konsument av detta material.

Övriga produkter

plast från återvunna vattenflaskor kan göras till ett antal andra produkter, bland annat textil, ytterväggar, utomhusgolv och andra former av förpackningar.

    Previous:nothing
    Next:Definitionen av mynt silver
    
    Copyright © 2011 give2all.org