välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

instruktioner för att göra en Windsock

Postad av : Jeanette Morales

En Windsock är ett instrument för att informera i vilken riktning vinden blåser. Även om det tjänar ett vetenskapligt syfte, kan skapa en Vindstruten vara en rolig och dekorativ hantverk. Konstruera windsocks från en bred samling av material finns på hemmet, till exempel gamla kläder, eller utnyttja billig båtar material

Windsock Material

Konstruera Vindstruten sig ur lösa, lätta material. En grundläggande Windsock designen har en lätt ram som gör att strumpan att svänga i riktning mot vinden, och extra material för att fånga vinden.

Du kan fästa tyg band till en vattenflaska av plast för att skapa en grundläggande Windsock. Skär av toppen och botten från vattenflaskan så att du är kvar med en öppen plast cylinder. Limma tyg band till vattenflaska av plast så att en fot eller två av tyg sträcker bort i slutet av flaskan. Du kan också använda en tub strumpa istället för tyg band. Se till att skära av tårna innan du fäster strumpan till vattenflaska av plast.

Alternativt kan du använda en tråd hängare för bilden, eller remsor av silkespapper för strumpan materialet.

Windsock Pole

Skapa en stolpe för att hänga din Vindstruten bort av så att den kan rotera fritt i vinden. Om du har en flaggstång, eller någon stolpe som du kan hänga en sträng bort av, slå hål genom Vindstruten s plastram och bifoga den till flaggstång strängen med garn. Alternativt kan du använda en träpinne. Punch hål genom plasten flaskan ram och tråd flaskan genom pluggen. Inte punsch hålen för stora eller Vindstruten kommer inte att stanna avbrytas på pluggen ordentligt.

Om du skapar en Vindstruten med en tråd ram, måste du avbryta den i luften genom att hänga den från en högre struktur. Hitta en filial, eller annan överhängande fixtur, att Vindstruten fritt kan hänga från. Knyt tråden ramen till fixturen med garn.

Compass

Göra en kompass för din Windsock. En kompass kan du snabbt referens vilken riktning Vindstruten blåser mot. Använd en faktisk kompass för att kalibrera din Vindstruten kompass så att alla riktningar är korrekta.

För Vindstruten stolpar skapas från en träpinne, använda två sugrör, några konstruktion papper, lim och en häftstift för att skapa kompassen. Skapa fyra konstruktion papper torg, och skriva en kompass riktning på varje. Limma dem till ändarna av strån, så att du har en nord-sydlig halm och en öst-västlig halm. Använd häftstift för att säkra både sugrör i ett vinkelrätt sätt ovanpå träpinne.

Använd tyngre, hållbara material att bygga en kompass för en flaggstång. Använd trä pluggar för riktningspilar och fäst med tejp eller ett industriellt lim om du vill göra kompassen permanent.

    Previous:nothing
    Next:Definitionen av en goniometer
    
    Copyright © 2011 give2all.org