välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

mynt silver vs sterling silver

Postad av : Valon Istrefi

Coin silver och sterling silver är alltför olika standard legeringar av silver. Medan sterling silver har blivit den dominerande globala standarden, var mynt silver används som standard för en tid i USA

mätsystem

renhet av silver legeringar mäts genom tusendelar finhet eller flera delar i silver per tusen. Med andra ord skulle 800 silver vara 80% rent.

Coin Silver

USA: s regering började använda mynt silver 1792, men då renhet kan vara allt från 750 till 950 per tusen. År 1906 antog Förenta staternas regering en lag som mynt silver 900 tusendelar.

Sterling Silver

Termen sterling silver användes för att representera rättsligt definierad renhetsgrad av brittiska silvermynt. Det är 925 tusendelar med resten vanligtvis av koppar.

Kontrast

Sterling silver är vanligtvis något renare än mynt silver (kom ihåg att gamla mynt silver kan variera i renhet), och så kan vara värt ett lite mer. Skillnaden är ganska liten, dock så kommer de ofta är identiska till utseendet.

Legeringar

Rent silver är mjukt och svårt att arbeta med. Genom att lägga till en annan metall för att legeringen blir metallen hårdare och bättre kunna hålla en bra form.

    
    Copyright © 2011 give2all.org