välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur hittar en jordekorre mat?

Postad av : Ulf Friberg

Du behöver:
rättsliga tillstånd
. Trätunna.
Socker källa.
Jäst.
Fortfarande.

Chipmunk Diet

Gänget är allätare, dvs de äter både växtmaterial och kött. De flesta av en jordekorre diet består av växtmaterial-det är deras bästa föda. Chipmunks är foragers som söker på ett brett utbud av mat. De äter ekollon, bär, frukt, nötter, svamp och frön. De äter även fåglar, ägg, insekter och smådjur.

Senses

Gänget har utmärkta sinnen syn, hörsel och lukt. De använder sinnen för att söka efter mat. De erhålla huvuddelen av sin föda från marken, men kommer att klättra i träd för livsmedel när det behövs.

Gathering

Under varma dagar, gänget tillbringar merparten av sin tid på att samla mat. De lagrar mat i sina kindpåsar och föra den tillbaka till sin håla, där de dölja det. Chipmunks lagra upp till 8 pounds av mat i sina hålor. Under vintermånaderna, förblir på sin hålor och lita på deras mat stash att föda dem. Chipmunks lagra endast hårda livsmedel såsom nötter och frön eftersom sådana livsmedel inte mögel. Under vintern när gänget lita på deras mataffärer, så får de inte äta mjuk mat som frukt. När de varma månaderna framöver är frukt en välsmakande och välkomnade behandla.

Burrows

Chipmunk Burrows är väl dolda. Använda löv, stenar och pinnar, täcker jordekorre hålan s öppning för att undvika upptäckt. Innanför hans håla, täcker han sin förvaring av livsmedel som en extra försiktighetsåtgärd. Ibland Chipmunks lagra ytterligare mat i andra platser under jord från sina hålor. De komma åt dessa extra platser för förvaring av livsmedel om område livsmedel köra låg.

Jordbrukare

Bönderna har varit kända för att bli arg på gänget som ibland ge sig in i jordbruksområden till foder för mat. Det finns inte många gänget på landsbygden, så problemet anses vara minimala.

Enivironmental Städare

Gänget "vana att förvara mat ger en värdefull tjänst för miljön. De är naturens lilla trädgårdsmästare. Överblivet frön som gänget butiken gro ofta och växa nya anläggningar. Insamling och lagring av livsmedel sätta växternas tillväxt till nya områden.

    Previous:nothing
    Next:om skala insekter
    
    Copyright © 2011 give2all.org