välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilka är fördelarna med generiska läkemedel?

Postad av : Valon Istrefi

Fördelarna med generiska läkemedel är många när jämförelse med receptbelagda varumärket droger. Många läkare inta en neutral inställning till generiska läkemedel, och de flesta brukar inte föredra en framför den andra för sina patienter "recept. Patienterna blir alltmer ber sin läkare att förskriva läkemedel och mediciner som de kan behöva i generisk form

största fördelen Använda vanliga recept Över Varumärke

Den största fördelen med generiska recept är de pengar som sparas när du använder en generisk märke av läkemedel i motsats till ett varumärke. Generiska former av narkotika minska kostnaderna av recept så mycket som hälften eller ibland ännu mer.

Generiska läkemedel fungerar lika bra

Generiska läkemedel fungerar lika bra som deras varumärke former göra, och det är en extra förmån till generiska recept.

Säkerhet av generiska läkemedel

Generiska läkemedel är lika säkra som deras motsvarigheter varumärke. Det finns ingen oro för generiska läkemedel vara osäkra i någon form.

Reason generiska läkemedel ser olika ut från droger Varumärke

Det finns lagar på plats i USA som inte tillåter generiska läkemedel att se identiska med de varumärket droger. Men ändrar det inte deras effektivitet i de minst.

Måste alla varumärket droger Ha en generisk variant?

Inte alla varumärket droger har en generisk form. Om du har frågor om vad droger kommer i generisk form, behandlar denna med din läkare kan hjälpa dig att hitta svar.

    Previous:nothing
    Next:Hur trumman en kopiator arbete?
    
    Copyright © 2011 give2all.org