välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

beskrivning av en marin motor

Postad av : Jonathan Nyberg

Det finns två typer av marina motorer: Motorer inombordare och utombordare. Trots att varje motor ligger på skrovet eller bak, ett fartyg, är inombordsmotorer ryms i en båt övergripande design. Utombordsmotorer monteras på fartyget. Både och utombordsmotorer flytta fartyg i form av marin framdrivning

Du behöver:. .
Okular (okularen)
stol eller pall.
ficklampa med rött filter.

inombordsmotorer

Storleken på inombordsmotorer varierar i förhållande till storleken av farkosten som befogenheter. Stor transportör fartyg innehåller stora inombordsmotorer som kan vikt flera ton. Mindre vattenskotrar, såsom flodbåtar, som verkar på en mindre, encylindriga motorer. De flesta inombordsmotorer kyls under drift genom ett vattenintag mekanism som använder samma vatten fartyget passerar genom. Alla ubåt fartyg använder inombordsmotorer. Inombordsmotorer drivs av antingen bensin eller diesel.

Utombordsmotorer

Utombordsmotorer är självständiga motorerna som monteras på ett fartyg. De är den vanligaste formen av motor för vattenskotrar. Små vattenskoter kan köras på låga motorer makt utombordare som styrs för hand med en rorkult. Den största utombordsmotorer använder åtta cylindrar och används på båtar som är längre än 35 meter. De tre viktigaste delarna av en utombordsmotor är power-huvudet, midsection (avgaser) och den undre enheten (propeller). Utombordsmotorer kan elektrisk eller bränsle av bensin eller diesel.

Marine Propulsion

Både inre och yttre marina motorer använder framdrivning kraft för att ge fartyg att resa ovanpå eller genom vatten. I marin framdrivning, vänder motoreffekten en propeller, som rör sig vatten i en riktning motsatt den där båten är avsedd att resa. Den hastighet som vattenskoter reser korrelerar med den hastighet som propellern vänder.

För utombordsmotorer Säkerhet

Betydande skador kan orsakas av propellrar som driver utombordsmotorer om försiktighet inte vidtas för att undvika marken i grunt vatten . Sand och stenar kan orsaka propellrar för att bryta och bli obrukbar. Dessutom kan floran, som gräs och tång blir intrasslad i utombordaren propellrar och göra dem obrukbara.

marinmotorer på Segelbåtar

Många moderna segelbåtar är utrustade med inombordsmotorer eller utombordare för att möjliggöra fortsatt transport under förhållanden som vind framdrivningen inte är genomförbar.

    Previous:nothing
    Next:vad är en ljusspektrum?
    
    Copyright © 2011 give2all.org