välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du lägger till levande växter till en tank

Postad av : Charlotte Wannberg

Ingenting lägger till ett element av skönhet till ett akvarium bättre än levande växter. Men försök många människor inte användning av levande växter eftersom de tror växterna är svårt att växa. Akvarieväxter är faktiskt ganska lätt att växa om rätt verktyg och tricks används. Det är möjligt att ha en blomstrande fabrik tank på bara några korta dagar. Den vackra växter kommer mer än kompensera för besväret med och startade planttillväxt

Du behöver:. .
Levande växter
Akvarium.
Järnrik lera.
Sand.
Trädgårdsjord.
Sphagnum torv.
Akvariegrus.
Heavy rock.
Platt lock storlek tanken.
Akvarium gödningsmedel.
Pitcher.
CO2-komprimering tank.
Bright belysning.
Water Filtration System.


1.
Töm akvariet av allt vatten, växter, fisk och allt annat. Tanken ska vara helt tom. Skapa en blandning av 3 /4 lera och 1 /4 sand. Tillsätt tillräckligt med vatten för att skapa en lera-liknande substans. Placera i botten av akvariet ca 3 inches djupt. Skapa ett mellanskikt av 1 del mossa och 4 delar trädgårdsskötsel jord. Layer detta 1 tum djup på toppen av lera blandningen. På toppen av det här stället en tum av akvariegrus. Placera den platta locket på toppen av grus och tynga med berget. Långsamt hälla vatten i tanken tills vattennivån är ca 2 till 3 inches över gruset.
2.
Köp levande växter i ett akvarium butik. Se till att växterna är friska söker och inte har tecken på alger eller andra växtsjukdomar. Bra växter att börja med är blåregn, Näcken, ambulia, andmat, java ormbunke och hornwort.
3.
Packa plantorna ur förpackningen. Ta av locket av grus och ställ åt sidan. Plantera växterna en i taget förankra dem i bottenskiktet. Anläggningen rötter ska röra vid nedersta lagret av lera. Ordna växterna men du önskar. Fyll resten av tanken med vatten. Kontrollera att du använder en CO2 komprimering tank tillsammans med stark belysning avsedd för växternas tillväxt.
4.
Gödsla växterna varannan månad och varje gång du byter vatten. Inköp anläggning gödselmedel vid varje akvarium leverans butik. Köp en lösning som är säkert för fisk om du har något i tanken med växterna.
5.
Care för växterna genom att minska oregerliga tillväxt och gallring fula växter. Som växter växer, kommer det att bli nödvändigt att avlägsna några från tanken och ordna de återstående anläggningar. Ta genast av sjuka växter vid första tecken på sjukdom eller alger.

Tips och varningar


  • Se alltid något som används för växter är säkra för fisk också.
    Previous:nothing
    Next:hur man skriver zinksulfat
    
    Copyright © 2011 give2all.org