välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan undvika katastrof oljeutsläpp - en närmare titt på oljeriggar

Postad av : Jan-Olof Stoor

Det finns flera typer av oljeriggar används för att borra olja. Vissa är permanenta konstruktioner och andra kan flyttas från plats till plats. Oljeborrning utgör en säkerhetsrisk för människor och kan vara farliga för miljön. Även med ett effektivt säkerhetssystem och välutbildad personal, kan det finnas ett oljeutsläpp katastrof. Den miljövänliga Oil Gone Easy Marine S-200 kan vara en stor hjälp i ett oljeutsläpp städa upp
1.
borriggar eller oljeriggar används vid borrning av olja, vatten eller naturgas från underjordiska reservoarer. Deras primära funktion är att göra ett hål att utvinna olja. Det är landbaserade riggar och marina baserade strukturer. Den marina baserade strukturen kallas för en plattform. Oljeplattformar gång var semi-permanenta strukturer som vanligtvis var kvar på en plats efter en väl blev klar. Dyrare, specialbyggda maskiner används nu som kan flyttas från brunn till brunn.
2.
fasta plattformar som bygger på betong eller stål ben förankras direkt på havsbotten är avsedda för långvarig användning. RoHS torn, å andra sidan, är smala, flexibla torn. De har en pålverk som stöder den konventionella däck som används för oljeborrning. Halvt nedsänkbara plattformar, jack-up plattformar, borrfartyg, flytande produktionssystem, spänning-ben plattformar och plattformar prick är några andra vanliga typer av oljeplattformar.
3.
Utvinning av flyktiga ämnen under extrem press i en fientlig miljö kan orsaka täta olyckor att inträffa. Om det finns ett oljeutsläpp katastrof kan efterdyningarna vara mycket skadligt för ekosystemet. När fåglar äter olja, kan de drabbas av njurskada, leverskada förändring samt metabola och hormonella obalanser. De flesta fåglar som drabbats av oljeläckaget dö om inte någon form av mänskliga ingrepp. Marina däggdjur, inklusive sälar och utter havet, drabbas ofta av ett liknande öde. Även marina växter påverkas, eftersom solljuset inte kan tillräckligt filtrera genom oljan flyter på vattenytan ner till växterna nedan.
4.
Trots den omsorg och försiktighet många företag ta, oljeutsläpp är oundvikliga. Det enda sättet att rädda miljön efter ett oljeutsläpp är genom en miljövänlig oljeutsläpp städa upp. Med hjälp av gröna produkter som olja Gone Easy Marine S-200, kan vi återställa miljön till dess ursprungliga skick även efter ett oljeutsläpp katastrof.

    
    Copyright © 2011 give2all.org