välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

mänsklig reaktion till elektriska stötar

Postad av : Jonathan Nyberg

När en människa är upprörda, är den el försöker använda sin kropp för att nå marken. Den reaktion på dessa chocker kan variera från liten till mycket allvarliga

muskelsammandragningar

När en person först är chockad av en våg av el, kommer hans muskler kontrakt temporärt tills förbindelsen med källan är bruten. Vid en allvarlig, långvarig stöt, kan personen förlora förmågan att utföra frivilligt åtgärder.

Burns

En av de vanligaste reaktionerna i kroppen att en elektrisk chock är en brännskada på kontaktperson såsom hand, fot eller läppar. Området kommer att bli förkolnade eller röd färg.

Heart Attack

En plötslig ökning av energi genom kroppen under en elektrisk stöt kan förändra personens hjärtrytm och möjligen orsaka hjärtstillestånd.

Smärta

En elektrisk stöt kan orsaka svåra bröst-eller buksmärtor hos en person. Det kan finnas inre skador att han inte känner till, varför en läkare besök är viktigt efter en allvarlig chock (500 volt eller mer).

Varning

Även elektriska tasers ofta används av brottsbekämpande agenter att bara dämpa misstänkta, har det förekommit fall av död. I ett fall dog en man efter att ha tased eftersom han hade kokain i hans system. Reaktionen av hans kropp till kokain orsakade en extrem reaktion på chock.

    
    Copyright © 2011 give2all.org