välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

produktion av naturgas fakta

Postad av : Jeanette Morales

Naturgas produktion är en viktig del av att leverera behov av energi i USA. Denna resurs är också rikligt inom landet, och tack vare ny teknik som utvecklats av prospektering och produktion industri, kan tillverkas ekonomiskt och snabbt

nationell rapportering

The Energy Information Administration (EIA), en byrå av US Department of Energy (DOE), rapporter produktion av naturgas på månadsbasis , med en fördröjning på flera månader. I MKB redovisas produktionen av naturgas för juli 2009 av 1. 774. 606 miljoner kubikfot (MCF) torr produktion av naturgas. Torr naturgas hänvisar till gas som behandlas för att avlägsna orenheter och "flytande naturgas, och är redo att vara kanalens till slutkund.

Som anmäler

Naturgasproduktionen information även bibehålls på statlig nivå. Till exempel hävdat Texas Railroad kommissionen uppgifter för Texas. Uppgifter för juli 2009 visar naturgas produktion av 576. 324. 532 MCF.

antal brunnar

Det fanns 452. 768 producerar naturgas brunnar i USA, i slutet av 2007. Det största antalet producerande naturgas brunnar ligger i Texas, där det finns 76. 436, i slutet av 2007.

Natural Gas Production Technology

En större andel av produktionen av naturgas kommer från skiffer eller snäv gas reservoarer , där det bildas mindre permeabla än traditionella formationer. De formationer måste genomgå hydraulisk spräckning att stimulera reservoaren nog att producera naturgas. Hydraulisk spräckning innebär att injicera vätska i brunnen vid höga tryck för att producera sprickor i berget. Vätskan innehåller proppant eller små partiklar gjorda av sand eller keramisk att hålla frakturer permanent öppna.

Stora Shale Spelningar

De två största av dessa skiffer spelar är Haynesville Shale och Marcellus Shale. Den Haynesville Shale är beläget i norra Louisiana och östra Texas. Den Marcellus Shale är beläget i nordöstra USA, med störst aktivitet centrerad i Pennsylvania. US Geological Survey uppskattar att Haynesville Shale och Marcellus Shale innehålla tekniskt återvinningsbara naturresurser av 252 och 262 miljarder kubikfot, respektive.

Topp fem producenter

Stora offentliga oberoende prospekterings-och produktionsbolag dominerar produktionen av naturgas i USA Beloppen nedan är uttryckta i miljarder kubikfot (BCF) naturgas per dag och är aktuella för det andra kvartalet 203a

XTO energi-2,352 miljarder kubikfot
BP, Inc. -2. 339 miljarder kubikfot
Anadarko Petroleum-2,336 miljarder kubikfot
Chesapeake Energy-2,245 miljarder kubikfot
Devon Energy-2,129 miljarder kubikfot

    Previous:nothing
    Next:Neurospora livscykel
    
    Copyright © 2011 give2all.org