välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en touch lampa

Postad av : P-O Lennartsson

En touch lampa verkar nästan magiskt. Du rör den metall av lampan och ljusen lampan. Tryck det igen, och lampan lyser även utan en tre-vägs lampa i lampan. De material som behövs för att skapa din egen galvanisk lampa svar touch från början är för komplexa för den genomsnittliga gör-det-självare. Den goda nyheten är att det finns kit på marknaden som gör det enkelt att förvandla en lampa till en touch lampa i några minuter

Du behöver:. .
Touch lampa kitLamp med glödlampa


1.
Köp ett kit touch lampa på din lokala hem förbättring centrum, järnaffär eller lampa butik. Kontrollera om satsen kommer att arbeta med nya energibesparande glödlampor. . Många märken kommer inte
2
Anslut den speciella adaptern du hittar i kontakt lampset till en vägguttaget nära lampan du vill göra pekbar. Anslut lampan i speciell adapter vägganslutning.
3.
Ansluten till särskilda vägg-adapter kommer att bli en guldfärgad eller silverfärgad skiva. Disken kommer att anslutas till väggen plug-in genom en lång kabel. Ställ in disken där du vill att röra omkopplaren för lampan. Du kan montera plattan på väggen eller ställa den på bordet bredvid lampan.
4.
Se till att lampan har rätt glödlampan typ (glödlampor i de flesta byggsatser). Sätt inte i en tre-vägs glödlampa.
5.
Tryck på guld-eller silverfärgad plåt. Ljuset ska komma på. Tryck på plattan igen, och ljuset ska få ljusare. Röra det en tredje gång, och lampan bör få ljusare fortfarande. Detta motsvarar vrida din beröring lampan i en trevägs lampa utan att köpa en tre-vägs glödlampa. Tryck plattan en fjärde gång för att stänga av lampan.

Tips och varningar


  • Mest touch kit lampan kommer inte att fungera med den nya energisnåla CFL lökar . Kontrollera på förpackningen att göra vissa innan de köper. En standard 60 till 100W lampa blir automatiskt en tre-vägs (tre-ljusstyrka) lampa när du använder mest touch lampa byggsatser.
  • Rör inte pekplattan när man byter en glödlampa eftersom det kan få glödlampa att bränna ut nästan omedelbart. Håll inte handen på en touch platta för mer än en sekund eller två eftersom det kan få lampan att bränna ut i förtid.
    Previous:nothing
    Next:hur man rengör bee utrustning
    
    Copyright © 2011 give2all.org