välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan locka kolibrier på en gård

Postad av : Valon Istrefi

Kolibrier äter blomma nektar och små insekter. Du kan bjuda in dessa små flygblad till din gård genom att ge dem den mat de vill i naturlig form (från blommande buskar) eller genom att fastställa särskilda fågelholkar.
Kom ihåg att hålla kolibri matare fylld med färsk nektar. Nectar, oavsett om affären eller hembakat, kan förstöra snabbt i sommarvärmen. Rengör och fylla på mataren minst en gång i veckan för att hålla kolibrier som kommer till din gård

Du behöver:. .
Ris
Ättika.
Vatten.
Tandpetare.
Tandborste.


1.
Plant blommande buskar som ger naturliga nektar. Kolibrier lockas till Bee Balm, Butterfly Bush, Rose av Sharon, Trumpet Vine och kaprifol. Färg spelar ingen roll, men kolibrier verkar gynna röda blommor.
2.
Ställ ut fågelholkar för att locka fåglar till din gård. Matare finns i många storlekar och former, och kan fyllas med affären "nektar" eller socker vatten. Gör din egen nektar genom att blanda fyra delar vatten med en del socker. Det är onödigt att färga vattnet om mataren har röda delar. Set the utfodraren i ett skuggig location to Förvara lösningen fräschare längre. Du kan köpa sugkopp krokar och hänga en lätt feeder direkt till ditt fönster.
3.
Häng rött band i buskar i din trädgård. Banden med locka kolibrier genom att lura dem att tro att du har blommande buskar. Placera en feeder nära band så de kommer att finna det.
4.
Häng flera matare runt ditt hus och gård. Kolibrier, även små, är hård fighters och väldigt territoriella. Ställ matare utom synhåll från varandra för att locka fler kolibrier till din gård.

    
    Copyright © 2011 give2all.org