välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man odlar en fjäril trädgård

Postad av : Charlotte Wannberg

Har du drömt om sitter på en tegelsten uteplats, smutta saft medan du tittar vacker, skimrande fjärilar fladdra från blomma till blomma i din trädgård, men du inte vill ha att göra massor av forskning?
Här artikeln helt enkelt talar om för dig exakt hur man skapar en fjäril trädgård, steg för steg

Du behöver:.
5-6 olika paket med fjäril blommor-Jag rekommenderar fjäril blomma, lila rudbeckia, New England aster, ringblomma, solros och oregano <. br> Men, göra lite forskning.
 Det finns många olika flo.
En påse med matjord.
En spade.
En rulle hushållspapper.
Ett tillräckligt utrymme för att plantera flera blommor.
En vatten mister.
En vattenkanna.
En spade, spade, kratta, mm
.
Torv krukor, för att plantera frön i.
.


1.
Forskning olika blommor i ditt område. Jag föreslår att använda inhemska växter, för på det sättet du kan locka fjärilar som lever i ditt område, och främja inhemska växter, som är på utdöende. Köp dessa frön, finns på ditt lokala trädgårdsskötsel butik, eller platser som Home Depot's, Lowe's, Menard's, etc.
2.
hemma, fylla torv krukor med rik matjord, imma det något med sprutan. Placera försiktigt flera frön i varje kruka, beror antalet på storleken på potten. Mist fröna något, sedan lämna dem ensamma. De flesta växter kommer att behöva flera ogräs att gro.
3.
Titta efter de växter som i 4-6 veckor, eller tills faran för tung vårfrost är förbi. (Runt början av april, i slutet av mars, beroende på var du bor). Vatten sedan enligt instruktionerna på utsäde paket, och sålla bort de onödiga växter.
4.
noga raken och vatten område där du vill plantera Butterfly Garden. Om marken är stenig /hårt, eller inte rik, föreslår jag att du lägger till en väska eller två av matjord i trädgården, blanda ihop väl.
5.
Plantera blommor roomily, så de har plats att växa, särskilt perenner. Du kan planera ut i trädgården själv, men jag rekommenderar att du sätter högre blommor, såsom solrosor, i ryggen, men också nära solljus, eftersom de flesta blommor behöver full sol, men om solrosor placeras i fronten, kommer de att absorbera alla solljus, och den kortare växter kommer att dö.

tips och varningar


Var
  • patient. Blommor gillar inte att vara rusade
  • Don't vatten för mycket, eller kommer du dränka dem
  • Om du är glömsk typ, få blommor hemma i Mellanvästern, som klara sig bra även utan mycket vatten.
  • ANVÄND INTE bekämpningsmedel /INSECTICIDS! Fjärilen insekter! DU KOMMER döda dem! Använd naturlig skadedjursbekämpning, som nyckelpigor, som äter bladlöss och andra skadedjur blomma
  • Sätt upp ett högt staket eller vakt runt i trädgården för att hålla borta vagabond kaniner, som älskar att bara mumsa bort huvudet på oskyldiga blommor .
  • Många fjäril blommor är också mycket healthful. Sunflower frön äts är solrosolja används, oregano är på pizza, ringblomma och lila rudbeckia: s olika delar kan vara mycket aromatisk och uppfriskande
    Previous:nothing
    Next:hur man gör en leo bli kär
    
    Copyright © 2011 give2all.org