välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ska gå fågelskådning på Alabama kustnära loopar-Grand Bay-Bayou La Batre

Postad av : Jan-Olof Stoor

Den Alabamas kust är en fågelskådare paradis. Ligger på migration sträckningen av sångfåglar i den östra delen av Nordamerika, det ger en upplevelse som rivaler ingen annan fågelskådning händelse. I oktober de samlas för resan över Mexikanska golfen. I mars återvänder de i antal
Dauphin Island -. Bayou La Batre slinga erbjuder mat, färskt vatten och en plats att vila medan de väntar på den varma vädret i norr. Året runt kustvatten erbjuda sjöfåglar. Brown Pelicans och skrattande måsar fyller luften. Fiskgjuse, Great Blue Heron, örnar och rödaktiga Silverhägrar är permanentboende. Mockingbird, Cardinals, Red-winged koltrastar, bluejays. besök matare dagligen. Stängsel är fodrade med fågelholkar för östra Bluebird. Gourds hänger från stora stolpar väntar på den lila Martin.

Du behöver:.
Kamera
kikare.
bra promenadskor.


1.
Hwy. 193 är det enda sättet att Dauphin Island, det återvändsgränder vid vattentornet. Den östra delen av ön är täckt med en maritim skog. De fågelskådning platser är markerade med Alabama Coastal Birding Trail tecken. Det är vanligt att se 20 olika arter av sångare, både bronserad och glänsande kostarar, At han högar stanna och titta på Painted Bunting foder på utsäde av vårblommor. Tättingar och Black-Skäggtärna Vireo som ekdungar. Vid den östra änden ser du stranden fåglar. Du kan hitta Marbled Godwit och Kustsnäppa på våren.
2.
Från den östra änden gå till West End och titta söderut över de vita sandstränderna i Mexikanska golfen eller titta norrut i Mississippi Öresund och kärr. På stranden ser du sjöfåglar och titta på en Great Blue Heron fisk på kanten av vågorna. Över myrarna hålla utkik efter den rödaktiga Egret och Clipper Rail. Den amerikanska Kestrel gillar att sitta på ledningarna i vintern. Detta är bara ett litet urval av de 340 arter som lever på eller besöker ön.
3.
När du lämnar ön, efter att du går över bron, Alabama, Point och Bayfront Park. Detta är ett bra ställe att stanna och se Pelicans foder. På vintern småspov gillar det här stället. Under våren och sommaren du kan hitta Gullbilled Tern.
4.
Nästa på slingan Bellingrath Gardens. Trädgårdarna uppsving av 130 olika arter i sitt 900 tunnland fågelreservat. Ett fågeltorn med utsikt över Fowl River och salta våtmarker. Kryssningar erbjuds på Fowl flod där man kan observera Osprey boet och barn sitter på armar och ben av cypresser. Du är väl tillbringat en stor del av dagen på trädgårdar
5.
Efter trädgårdarna gå söderut och västerut till Coden och Bayou La Batre. Coden Belt Väg på vattnet erbjuder tärnor, måsar och strand fåglarna. På sandbankar på vintern kan du plats kärrsnäppor och Kustsnäppa och om dess kallt kan du se några vik anka i vattnet.
I Bayou La Batre följa Little River Road i vattnet och dammarna där du hittar amerikanska Skärfläcka, Svarthalsad Stilt, Dowitchers, Yellowlegs och Wilets, minst Tern häckar på platt sand. Du behöver din kikare.

Tips och varningar


  • ta massor av bilder
  • Ha en bra kikare
  • bära jorden klangfärger inte bära röda eller ljusa färger.
  • respektera fågelhabitat
  • Var en artig birder
  • inte gör höga ljud.
    
    Copyright © 2011 give2all.org