välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skriver en väderleksrapport

Postad av : Valon Istrefi

Du chef sa bara att du ska slå en väderrapport och du inte har den minsta aning om hur man ska börja. Du behöver inte panik, inte heller att du måste gå utanför med termometer och titta på himlen. Du kan skriva en väderleksrapport snabbt och enkelt med enkla medel och några enkla steg
1
Get. . vädret i ditt område. Besök National Weather Service hemsida och klicka på huvudsidan kartan för vädret i vilken område du vill skriva om (se Resurser nedan). Fortsätt att klicka på kartan tills den som är smalare ner när du vill få. Klicka först på den stat, då staden.
2.
Börja med befintliga förhållanden. Börja din rapporten med aktuellt väder oavsett område du forskar. Till exempel, låt oss säga att du klickat på "södra Arizona" och sedan specifikt ville "Tucson. " När ditt val är krympt ner visas en fem dagar galler längst upp på webbsidan. "Solen fortsätter genom eftermiddagen i Tucson, med hög på 74 grader och svag vind av 5 mph. "
3.
Notera eventuella rådgivning och varningar, om något. Varningar och rådgivning är färgkodade med en nyckel under kartorna. Ett område med en rådgivande eller en varning kommer att visas i vilken färg gäller .
4.
Gå vidare till prognosen. "Sun kan ge vika för regn i kväll, med en 10 procents chans för nederbörd och låg på 50 grader. Vindar väntas förbli lugn på 9 mph. "
5.
Välj ord och fraser noga. Eftersom vädret är inte en exakt vetenskap, och prognoser ofta inte stämmer överens med verkligheten, gör noga med att använda ord som "kan", "förväntas" och "beräknas" istället för "kommer att", "garanterade" eller "Du kan satsa er sista dollar. "

Tips och varningar


  • Om du behöver ytterligare information, t. ex. orkanen synsätt eller mätningar regn har det nationella vädertjänsten hemsidan ytterligare alternativ från en meny på vänster sida
  • Så mycket som du kanske vill skriva, "Rain väntat-att stinker". . Lämna din åsikt ut av det
    Previous:nothing
    Next:hur man läser en metrisk mikrometer
    
    Copyright © 2011 give2all.org