välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör hjorthorn lampor

Postad av : Ulf Friberg

Att lära sig att göra hjorthorn lampor är ett bra sätt att dekorera ditt hus med bucklan som du kom hem från din senaste jakt resa! Här är en kort vägledning om hur man gör hjorthorn lampor för ditt hem. Praktiken fiffiga teknik och du kommer att ha många beundrande vänner frågar efter ditt knep för att göra en sådan vacker tillägg till ditt hem

Du behöver:. .
Ut med ett set, eller ett par uppsättningar av horn
krita.
en borrmaskin.
en lång smal bit.
en strömkabel.
ett uttag bas.
de nödvändiga kablarna.
superlim.
sandpapper.
polyuretan.


1.
När du lär dig hur man gör hjorthorn lampor, välja vilka typer av horn ser estetiskt tilltalande tillsammans, samtidigt bildar en stabil kombination.

2.
Arrangera om hornen tills du har hittat den mest stabila formen av att hålla dem samman. Se till att detta arrangemang kan du rummet och flexibilitet du behöver för ditt inredningsidéer. Det är bäst mycket att sätta tanken i att lära sig göra rådjur hjorthorn lampor.
3.
Använda krita eller en tjock blyertspenna, markera mötesplatser av olika hjorthorn uppsättningar som är korsande i ditt arrangemang.
4.
Nästa, markera raden att din elektriska ledningar kommer att följa, välja en rak, zig-zag väg från toppen till botten.
5.
borra ett hål i botten av horn där ledningarna börjar , borrning rakt upp genom hjorthorn tills du når en punkt där borren sticker. Vid denna punkt, starta ett annat hål för att fortsätta att följa stigen, tills du når toppen av horn.
6.
Gröp ur en del på toppen där man kan placera Eluttaget och börja sätta de nödvändiga kablarna.
7.
I För att täta hålen, kombinera dammet överblivna hjorthorn med super lim och avsluta varje hål, med undantag för början och slutet och kära.
8.
slipa hjorthorn lampor helt, med särskild hänsyn till de hål som du stängt.
9.
Täck hela lampan med polyuretan, upprepa proceduren om det behövs ett par gånger så att lampan är helt förseglad och polerad.
10.
Trä kabel genom lampan och gör dig redo att glänsa!

tips och varningar


  • Också överväga göra ett hjorthorn golvlampa
  • Bli inte nervös om att sätta hål i din lampa. Även om du bör göra detta steg försiktigt, gör det med tillförsikt. När man vänjer sig att sätta hål i hornen, hittar du det är inte svårt att lära sig hur man gör hjorthorn lampor.
  • inte ändrar dig om vad som inrättas för att göra halvvägs genom att borra hålen . När du har ritat linjerna på horn för hur du vill ha det som dig, du är bäst att hålla sig med den tanken. Eventuella ändringar senare kan påverka de planer som du har för din hjorthorn lampa
  • Lämna inte hål öppna i lampan eller glömmer att täta det -. ! Du inte vill termiter
    
    Copyright ©2011