välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bevara den biologiska mångfalden

Postad av : Jeanette Morales

Biologisk mångfald, i huvudsak är samexistensen av organismer-inklusive växter och djur-som sambo något särskilt geografiskt område eller region. Detta område kan vara så liten som ett par kvadratmeter eller meter, eller lika stort som jorden själv. Hur dessa organismer interagerar med varandra spelar en viktig roll i det ekologiska systemet. Cirka 50 miljoner olika arter är tänkt att existera, men har biologer bara upptäckt och namngett ungefär 1,7 miljoner av dem. Av att 1,7 miljoner, av uppskattning 90 procent finns i tropiska områden.

mänsklig påverkan


1.
Engagera dig i ditt samhälle genom att delta i planering och utveckling möten park mark, utvecklingen gemenskap eller kommersiella byggnader. Kontakta din lokala Department of Environmental Conservation att bekanta dig med rik flora och fauna och även insekter som är inhemska på ditt område. Globalt sett människor helt möjligen har störst inverkan på den biologiska mångfalden. Växt-och livsmiljöer djur är ofta störs för mänsklig tillväxt och expansion. City motorvägar, utveckling gemenskap och även jordbruket hotar eller rubbar balansen i naturen.
2.
Bekanta dig med floran i din egen bakgård. Skönheten ligger i betraktarens öga. Så det är sant när man nämner ogräs. Medan vissa ogräs kan tyckas invasiv, kan de i själva verket vara till nytta för andra djur. Ger till exempel den gemensamma kaveldun en gynnsam livsmiljö för röda bevingade koltrastar och gynnade jul misteln, medan parasitsjukdomar till träd och frukter skadliga för människor, är det njöt av cedern sidensvansarna och Bluebirds
3. .
Sätt sopor i dess ställe. Vid vägkanten, bäck, damm eller vildmark finns ingen plats för sopor. Skadliga föroreningar kan sippra ner i marken och förorena grundvattnet, som påverkar mycket vatten du dricker. Inte bara är skräp fult, det skadar vattenlevande och djurliv samt, luta naturens balans ogynnsamt. Dessutom bryter vissa typer av sopor inte ner lätt och därmed orsakar långvarig skada.
4.
Utveckla en känsla av pro-åtgärder i din egen bakgård. Vara uppmärksam på de bekämpningsmedel du använder eftersom de kan tränga ut i grundvattnet och påverka vattenlevande organismer. När du gör fordonsindustrin arbete, täcker marken för att fånga spill och avyttra vätskor på rätt sätt. Trimma träd och buskar sparsamt, då de kan vara hemma till fåglar, ekorrar och jordekorrar. Använd bugg zappers som en sista utväg: vissa av dessa fel är rika på näringsämnen andra däggdjur. Slutligen, delta i ditt lokala naturskyddsorganisationer. De är en guldgruva av information.

    Previous:typer av biologiska säkerhetsskåp
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org