välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar örter, blommor och växter i naturen

Postad av : Valon Istrefi

Från att behöva veta vad det konstigt vinodling i din trädgård är, att se en vacker blomma i skogen och vill veta sitt namn, samla vilda örter samt livsmedel (kallas även Wildcrafting) veta hur positivt att identifiera en anläggning kan vara viktigt . Det enkla sättet är att ringa din lokala Parks and Recreation avdelning. Men om du vill få händerna smutsiga jag vill dela några tips på att göra det själv

Du behöver:. .
National Audubon Field Guide
Peterson Field Guide.


1.
Du måste (minst) 2 böcker. När du blir beroende av detta kommer du vill ha mer. Den första boken är National Audubon Society Field guide till vilda blommor. Se och hämta din position som de gör flera (som östra Nordamerika, eller västra Nordamerika). Nästan varje växt har en blomma och blommorna är vad du använder för att få positiv ID. Denna bok har bra bilder, som anordnades av blommans färg och sedan blomma. När du tror att du har hittat blomman och gå sedan till tillbaka och läsa beskrivningen. Många gånger har jag bestämt mig (efter behandlingen) att blomma i det vilda, och den jag plockade i boken inte var desamma.
2.
Den andra boken är Peterson Field Guide-Läkemedel växter och örter (återigen plocka din plats). Peterson lägger ut många guider, som till ätbart vilda livsmedel, men jag tycker att medicinalväxter bok är den mest omfattande som så många växter har använts för medicinska ändamål. När du tror att du vet växten från Audubon Society Field Guide, använda namnet för att hitta växten, med hjälp av index, i baksidan av Peterson Field Guide. Du har nu två beskrivningar att falla tillbaka på, och två bilder att använda för att jämföra. Jag tycker att Peterson tenderar att visa mer av hela anläggningen, och Audubon tenderar att visa större bild av blomman ensam. Ofta när jag tror att jag har positiva ID från Audubon boken, ser jag på Peterson boken och se bladen ser alla fel
3
Medan du studerar din blomma -. . DON Rör den. Notera ur böckerna om anläggningen du tittar på är giftig. Ta med dina böcker till blommor-inte ger blomman att dina böcker (fråga mig inte hur jag lärde mig här, LOL). Jag bär alltid en kamera med mig. Om jag kan inte ID-blomman jag ta kort på det att innebära för myndigheterna senare.
4.
Det finns tider som du kommer att säga: "JA! Bortom skuggan av ett tvivel är detta ____. " Men även med dessa två böcker finns det fortfarande gånger som du har tvivel. Ta inte en chans. Det är när jag ringer i min lokala Nature Center eller lokala Parks and Recreation avdelning.
5.
Detta kan bli en riktigt rolig hobby. Du behöver inte vara ute samla örter för medicin eller mat så du kan bli en bild bugg. Naturens skönhet är bara enastående och freden av att vara i skogen verkligen kan förändra din syn på livet.
6.
Vidta försiktighetsåtgärder om du ska in i skogen. Kontrollera att du är klädd på rätt sätt, ta med vatten med dig, nu dagar du kan ta en mobiltelefon med dig (jag vända min start om jag behöver det), det finns buggar och djur i det vilda så var uppmärksam, berätta för din familj exakt var du ska och precis när du planerar att vara tillbaka, och om möjligt gå med en vän.

tips och varningar


  • alltid vara säkra. Berätta för folk vart du ska, och vidta försiktighetsåtgärder.
    
    Copyright © 2011 give2all.org