välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

återvinning spel för barn

Postad av : Valon Istrefi

Alla ungdomar ska lära sig att återvinna. Fler skolor, bibliotek och samhällen arbetar på olika sätt att hålla barnen deltar i återvinning och utbilda dem om hur man gör en skillnad

interaktiva spel för barn

Spel kan få barn att delta i samhället ansträngning. Börja med att samla flaskor och burkar. Låt barnen behålla mössor eller flikar att räkna hur många flaskor och burkar som samlas in. De kan hålla en löpande förteckning över det antal flaskor eller burkar som de samlar in eller stänga dem för pengarna. Detta kan vara ett incitament. Se till att barnen handskar och övervakas av en vuxen. Se upp för vassa kanter eller krossat glas, som kan utgöra en fara. Dessa poster kan bli klibbig också.

Ett annat spel låter barnen använda återvunna eller regenererade material för att bygga låda bilar eller ens vindkraft mini-racing båtar. Genom att arbeta med en vuxen eller en liten grupp, kan barnen samla nödvändig material för att bygga en låda bil eller vindkraft race båt och hålla en ras. Har en vuxen hjälpa till att bygga båtar eller bilar. För fält bilar, kan barnen återanvända gammalt virke och material från gamla cyklar och gamla leksaker. En vindkraft mini-racing båt kan byggas med återvunnet papper material som kartong. Ett miljövänligt vatten tätningsmedel kan appliceras för att hålla båten flytande.

Olika webbplatser kan hjälpa barnen att förstå vikten av återvinning och hur de kan delta. Naturvårdsverket kan vara bra informationskälla. Sajten erbjuder många spel och vägledning för barnen om vad som kan återvinnas och hur man spara energi. National Geographic Kids erbjuder också interaktiva online-spel och information.

Andra sätt för barnen att Engagera dig

Många objekt som normalt betraktas som avfall kan göras till "nya" saker. Till exempel, samla in förpackningar jordnötter från gamla lådor eller transporter, och packa dem i en stor säck och försegla den. Detta kan fungera som en stol för ett lekrum. Dessutom använder gamla eller trasiga cd-skivor för att skapa en discokula. Hitta en gammal boll och limma olika delar av CD-skivor till bollen. Häng från taket.

    
    Copyright © 2011 give2all.org